Ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Λοπετέγκι η Γουλβς

Η Γουλβς ανακοίνωσε τον Γκάρι Ο’Νιλ ως νέο προπονητή της ομάδας ενόψει της σεζόν 2023/24 στην Premier League.

Ο 40χρονος προπονητής, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Χουλέν Λοπετέγκι, που αποχώρησε μόλις τρεις ημέρες πριν την έναρξη της Premier League, μετακομίζει στο «Μολινό» με μια τριετή συμφωνία, μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στο «τιμόνι» της Μπόρνμουθ.

«Είμαστε

στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Γκάρι στον σύλλογο. Είναι ένας νεαρός προπονητής με μεγάλο κίνητρο και ισχυρές αρχές, τον οποίο εκτιμούν πάρα πολύ όλοι εκείνοι, με τους οποίους έχει συνεργαστεί, και ανυπομονούμε να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί στη Γουλβς.

Οι παίκτες μας έχουν δείξει την ποιότητά τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και πιστεύω ότι ο Γκάρι και το επιτελείο του θα συνεχίσουν να τους προπονούν και να τους βελτιώνουν και θα έχουν επιτυχία δουλεύοντας μαζί με αυτό το γκρουπ ποδοσφαιριστών.

Όλοι στη Γουλβς ανυπομονούν να καλωσορίσουν τον Γκάρι, να του προσφέρουν την πλήρη υποστήριξή τους και να εργαστούν συλλογικά για να βοηθήσουν τον σύλλογο να συνεχίσει να προχωράει μπροστά μαζί» είπε ο αθλητικός διευθυντής Ματ Χομπς.

Keywords
Τυχαία Θέματα