Ανακοίνωσε Τρόιστασον η Μάλμε

Την απόκτηση του Άρνορ Τρόιστασον έως το 2012 ανακοίνωσε την Πέμπτη η Μάλμε.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης της Αεκ, επιστρέφει στην Σουηδία μετά την θητεία του στην Νόρσεπινγκ και μιλώντας στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας τόνισε:

«Νιώθω απίστευτα καλά που η συμφωνία έκλεισε. Τώρα αφήνω τον τελευταίο 1.5 χρόνο πίσω μου, δεν ήταν τόσο καλό διάστημα. Δεν έπαιξα πολύ και ήμουν σε ομάδες που άλλαζαν προπονητές και αθλητές. Ήταν δύσκολο. Τώρα είμαι ικανοποιημένος που ήρθα στην Μάλμε», είπε ο Ισλανδός, ενώ για τα
χαρακτηριστικά του τόνισε:

«Κυρίως παίζω αριστερά, όπως στην Νόρσεπινγκ, αλλά μπορώ να παίξω και δεξιά και πίσω απο΄τον επιθετικό. Τρέχω πολύ και βοηθάω αμυντικά. Επιθετικά είμαι καλός στις αντεπιθέσεις και έχω καλό σουτ, ενώ είμαι καλός και στις στημένες φάσεις».

Ο Τρόιστασον αναφέρθηκε και στο γκολ του στην νίκη της Ισλανδίας επί της Αυστρίας που έδωσε στην εθνική του την πρόκριση στα νοκ - άουτ του Euro 2016:

«Μπήκα προς το τέλος του ματς, κυρίως αμυνόμασταν αλλά κάποια στιγμή κάναμε αντεπίθεση. Η μπάλα έφτασε σε μένα και σούταρα προς την εστία. Δεν θυμάμαι πολλά από εκείνη την στιγμή, σαν να έχω πάθει μπλακ - άουτ. Στάθηκα περιμένοντας τους συμπαίκτες μου και σχεδόν δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Ήταν απίστευτο. Αν κερδίζαμε θα παίζαμε με την Αγγλία και τελικά την κερδίσαμε κι αυτή».

Ο Ισλανδός έχει ως στόχο μέσω της Μάλμε να κερδίσει θέση στην αποστολή της Εθνικής του για τα τελικά του Μουντιάλ:

«Ήμουν με την ομάδα στα προκριματικά, αλλά δεν έπαιξα πολύ. Η Εθνική σημαίνει πολλά για μένα, ο επόμενος χρόνος είναι έτος Μουντιάλ και θελω να είμαι εκεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα