Ελλάδα-Βραζιλία 15-8: Εύκολα το 2/2 η εθνική (vid)

Ελλάδα-Βραζιλία 15-8: Εύκολα το 2/2 η εθνική (vid)osinteliΔευ, 02/15/2021 - 18:40

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών διπλασίασε τις νίκες της στον Α΄ όμιλο του προ-ολυμπιακού τουρνουά, καθώς επιβλήθηκε εύκολα με 15-8 της Βραζιλίας. Η ελληνική ομάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με την αγχωτική νίκη επί της Γεωργίας και ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βραζιλίας.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησαν πολύ συγκεντρωμένοι, ιδιαίτερα στην άμυνα και ήταν αποτελεσματικοί ακόμη και σε φαση που βρέθηκαν με δύο παίκτες λιγότερους.

Επιθετικά, και με εξαίρεση ένα γκολ του Γενηδουνιά σε ανοργάνωτη άμυνα, η εθνική χρειάστηκε περίπου ένα πεντάλεπτο για να βρει ρυθμό. Ξέφυγε με 5-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου και έβαλε από νωρίς γερά θεμέλια νίκης. Η ελληνική ομάδα συνέχισε με τη δέουσα σοβαρότητα, έκλεισε το ημίχρονο στο +7 (10-3) και μετέτρεψε το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία.

Την Τρίτη (16/2) η ελληνική ομάδα θα έχει ρεπό, καθώς η Τουρκία, την οποία ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει, αποκλείστηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Έτσι η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα έχει μία ημέρα ξεκούρασης πριν το ντέρμπι του Α΄ ομίλου με το Μαυροβούνιο.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 5-2, 4-2, 1-3.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Καπότσης 2, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης 1, Βλαχόπουλος 3, Γαλανίδης.

Βραζιλία (Αντρέ Αβαλόνε): Σόρο, Πεντρόσο, Ντα Σίλβα, Κουτίνιο 1, Φρέιτας, Μπ. Γκόμες 2, Ρεάλ 2, Γκ. Γκόμες 3, Ρότσα, Φράνκο, Γκ. Γκιμαράες, Ρ. Γκιμαράες, Φερνάντες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - ΠΟΛΟ - ΕΥΡΩΠΗ - ΠΟΛΟ Εθνική Ελλάδας Πόλο Off Off Off Off ΠΟΛΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών διπλασίασε τις νίκες της στον Α΄ όμιλο του προ-ολυμπιακού τουρνουά, καθώς επιβλήθηκε εύκολα με 15-8 της Βραζιλίας. Article publish on Δευ, 02/15/2021 - 18:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα