"Άγγιξε" το θαύμα, αλλά αποκλείστηκε (video)

Πολύ κοντά στην πρόκριση της για πρώτη φορά στα προημιτελικά μεγάλης διοργάνωσης, έφασε η ελληνική ομάδα. Το συγκρότημα του Αντρέα Ντρένοβα που συμμετέχει στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στη Λισαβόνα, ηττήθηκε την διαδικασία των πέναλτι από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρωσία, μετά από μία συγκλονιστική εμφάνιση. Ειδικά στο 2ο εικοσάλεπτο η ελληνική ομάδα ήταν πολύ καλύτερη. Ισοφάρισε στο 30΄με τον Γιώτη, το γρήγορο γκολ
που είχαν πετύχει με τον Ικόεφ σττο 8ο λεπτό οι Ρώσοι και στα τελευταίαλεπτά διεκδίκησε με πείσμα το 2ο γκολ που θα έδινε την μεγάλη πρόκριση.

Στάθηκε όμως άτυχη, ειδικά στο 38ο λεπτό, όταν το πολύ δυνατό αριστερό σουτ του Δημήτρη Καραβίδα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κορσίκοφ. Τελικά η διαδικασία οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί ο Ζάχος, ο Έλλνας γκολκίπερ νίκησε τρεις φορέςτουςαντιπάλους του,αλλά αστόχησαν ισάριθμες φορές καιοι Έλληνες παίκτες. Τελικά ο Κορσίκοφ ευστόχησε στο 6ο πέναλτι που εκτέλεσαν οι Ρώσοι και με συνολικό σκορ 4-3 πήραν την πρόκριση για τους "8". Στην ελληνική ομάδα μένει η πικρία ότι έφτασε πολύ κοντά σε έναν μεγάλο θρίαμβο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες.
Keywords
Τυχαία Θέματα