Άνταμ Σίλβερ: «Ο Αντετοκούνμπο πιέζει για να γίνει παιχνίδι NBA στην Ελλάδα»

Από τις πρώτες στιγμές που το άστρο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έδειχνε τη λάμψη του στον μαγικό κόσμο του NBA, άρχισαν οι φήμες και οι συζητήσεις για διεξαγωγή ενός αγώνα της κορυφαίας λίγκας μπάσκετ στον κόσμο στην χώρα μας. 

Ο Έλληνας σούπερσταρ σε δηλώσεις του κατά το παρελθόν δεν έχει κρύψει τη μεγάλη επιθυμία του να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα και είχε τονίσει πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε να πείσει τους ιθύνοντες

του NBA να το πραγματοποιήσουν. 

Ο κομισάριος της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του NBA Paris Game 2024, έδωσε νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση αυτή και επιβεβαίωσε το μεγάλο «θέλω» του «Greek Freak» για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της. 

Επιπλέον, τόνισε πως η διεξαγωγή ενός τέτοιου γεγονότος στη χώρα μας μέσα στον επόμενο χρόνο φαντάζει από δύσκολη έως απίθανη, όμως σίγουρα είναι κάτι που σαν NBA το εξετάζουν για τα επόμενα χρόνια. 

Αναλυτικά όσα είπε:  

«Ο Γιάννης πιέζει γι’ αυτό κάθε φορά που τον βλέπω. Ακριβώς λόγω του όγκου του σχεδιασμού που απαιτείται, δεν θα γίνει τον επόμενο χρόνο, αλλά είναι κάτι που θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε. 

Όπως γνωρίζετε, τα προηγούμενα χρόνια, είχαμε παίξει αγώνες προετοιμασίας στην Ελλάδα. Και πάλι, είναι κάτι που θα ρίξουμε μια ματιά και εκτιμούμε πολύ την τεράστια υποστήριξη που έχει αυτό το πρωτάθλημα από τον κόσμο της Ελλάδας». 

Keywords
Τυχαία Θέματα