Αντετοκούνμπο: «Ήμασταν άστοχοι στην τρίτη περίοδο» (vid)

Ο Έλληνας παίκτης θεωρεί πως εκεί χάθηκε το ματς για του Μιλγουόκι Μπακς, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως υπήρχε κούραση, μετά το ματς με τους Γιούτα Τζαζ. Παρόλα αυτά ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί, μετά την εικόνα που παρουσίασε στο συγκεκριμένο ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην τεχνική ποινή που δέχτηκε.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Το παιχνίδι μάς αδίκησε κάπως, στην τρίτη περίοδο ειδικά δεν ήμασταν καθόλου εύστοχοι. Θα πρέπει να

δούμε τι έφταιξε και δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε όπως θέλαμε. Τα πόδια ήταν λίγο βαριά από το ματς χθες στη Γιούτα, αλλά δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Είναι καλό να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους για να δεις πού βρίσκεσαι και τι πρέπει να διορθώσεις. Μπορεί να τους ξανασυναντήσουμε, αν φτάσουμε εμείς κι αυτοί ως το τέλος».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν είμαι ο τύπος που εκνευρίζεται και κάνει χειρονομίες. Προσπαθώ πάντα να δείχνω σεβασμό. Κάποιες φορές μπορεί να νευριάσεις, άνθρωποι είμαστε όλοι. Δεν ξέρω αν άξιζα πάντα αυτή την τεχνική ποινή. Δεν έκανα κάτι υπερβολικό, συζητούσα με τον διαιτητή ήρεμα για μια φάση, δεν θεωρώ πως έκανα κάτι που ξεπέρασε τα όρια».

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα