Αντριέν Ραμπιό: Γιουβέντους ή Premier League;

Η Γιουνάιτεντ προσέγγισε τον Γάλλο διεθνή και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η μεταγραφή χάλασε τελικά λόγω των απαιτήσεων της μητέρας και μάνατζερ του παίκτη, Βερονίκ.
Ωστόσο, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησαν ξανά, με τη Γιουνάιτεντ να ελπίζει να αγοράσει τον Ραμπιό με ελεύθερη μεταγραφή όταν λήξει το τρέχον συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους στα τέλη Ιουνίου. Η Γιουβέντους εξακολουθεί

να ελπίζει ότι ο Ραμπιό θα υπογράψει νέο συμβόλαιο στο Τορίνο με την Gazzetta dello Sport να αναφέρει ότι οι συμπαίκτες του και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον πιέζουν πολύ για να παρατείνει την παραμονή του.

Τον περασμένο Δεκέμβριο σε συνέντευξη του, ο Ραμπιό είχε αναφερθεί στην προοπτική να παίξει στην Premier League. «Πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να παίξω στην Αγγλία στην καριέρα μου», είπε. «Εξακολουθώ να έχω αυτή την επιθυμία. Θα ήθελα να εξελιχθώ σε αυτό το πρωτάθλημα. Δεν έχω στο μυαλό μου μία συγκεκριμένη ομάδα της Premier League αυτή τη στιγμή. Δεν έχω επιλέξει ομάδα είναι μία γενικότητα. Είναι το πρωτάθλημα, είναι το επίπεδο του παιχνιδιού, αυτό που με ελκύει περισσότερο. Ανταποκρίνεται στις ιδιότητές μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα