"Αποκαλύφθηκαν" οι ...νέοι - Η εξήγηση Καμπετσή για τα social (video)

Τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα παρούσιασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε μια λιτή εκδήλωση στο "Γ. Καλαφάτης". Οι Νίκος Βέργος, Αργύρης Καμπετσής, Νώντας Παντελάκης, Αχιλλέας Πούγγουρας και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης αποκαλύφθηκαν στα ΜΜΕ, ενώ στην παρουσίαση παραβρέθηκε και ο Νίκος Νταμπίζας. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Βέργος: "Ευχαριστώ τους ανθρώπους της
ομάδας που με επέλεξαν να είμαι εδώ και είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Από την στιγμή που είμαι εδώ, είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον".

Καμπετσής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Δώνη και τον κ. Νταμπίζα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Η ομάδα θα είναι μια γροθιά. Έχει γίνει ντόρος στα social media για μια παλαιότερη ανάρτηση. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο, είναι ότι είμαι εδώ, θα τιμήσω τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και θα σεβαστώ τους αντιπάλους, κάτι που δεν έκανα στην παιδική μου ηλικία.

Η Μπορούσια είναι μεγάλη ομάδα και έχω μαζέψει αρκετές εμπειρίες από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Ήταν ένα καλό βήμα και τώρα είμαι εδώ και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ.

Πρώτη μου θέση είναι σέντερ φορ, δεύτερη θέση είναι πίσω από τον επιθετικό, αλλά μπορώ να παίξω και στις πτέρυγες.

Η πρώτη εντύπωση είναι καλή. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά το τεχνικό τιμ και οι συμπαίκτες μου. 'Εκανα την πρώτη προπόνηση και θα υπάρξει συνέχεια. Έκανα κανονικά προετοιμασία και είμαι 100% έτοιμος ".

Παντελάκης: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκομαι στον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και θα δώσω το 100% για βοηθήσω την ομάδα μου".

Χατζηθεοδωρίδης: " Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη χρονιά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Με έχει βοηθήσει η μετακίνηση μου στο εξωτερικό και έχω πάρει καλά μαθήματα στην Αγγλία για τον τρόπο παιχνιδιού. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για να δώσω το 100%".

Πούγγουρας: "Το ότι βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα με χαροποιεί πάρα πολύ. Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα δεν το σκέφτηκα καν. Είναι βήμα παραπάνω για μένα. Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στα αποδυτήρια όλοι μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και νιώθω ήδη αυτή την ομάδα ότι είναι σπίτι μου. Δουλεύουμε κάθε μέρα το σύστημα που θέλει ο προπονητής και θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι".
Keywords
Τυχαία Θέματα