Αποκαλύφθηκαν τα Specs για το Cosmos VR

Ρίξτε και εσείς μια ματιά.

Πρώτα η Valve και τώρα η HTC δημοσιεύει τα specs του επερχόμενου HTC Vive Cosmos αφήνοντας υπόνοιες για ολοκληρωμένη παρουσίαση τις εβδομάδες που έρχονται.

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά:

Κάμερες: 6 κάμερες προσφέρουν μία κορυφαία inside-out tracking εμπειρία και φυσικά
smooth controller tracking.Προηγμένο Σύστημα Αερισμού: Ένα νέο σύστημα αερισμού σας επιτρέπει να παίζετε περισσότερες ώρες χωρίς να κουράζεστε ή να ανεβαίνει η θερμοκρασία.Αρθρωτή Πρόσοψη: Το Cosmos μπορεί να μεγαλώσει καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να του προσθέτετε νέα στοιχεία ανάλογα με τις συνθήκες του κάθε παιχνιδιού.Σχέδιο: Η κονσόλα είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να αφαιρείται με ευκολία.

Η εταιρεία μοιράστηκε επίσης μαζί μας την παρακάτω εικόνα.

Αν και δεν είναι πολλές οι νέες πληροφορίες, το Vive Cosmos φαίνεται μεγαλύτερος αντίπαλος του Valve Index από το Rift S. Η ανάλυση του είναι περίπου η ίδια με το Vive Pro, ενώ ακόμα χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο σε PC, αλλά θα προσφέρει inside-out tracking σε αντίθεση με το Index που βασίζεται στα base stations.

Να προσθέσουμε επίσης ότι το Cosmos έχει ως default τις 4 κάμερες, με δυνατότητα να προσθέσετε άλλες δύο χρησιμοποιώντας ένα επιπλέον εξάρτημα. Το refresh rate κυμαίνεται στα 120Hz με ένα πειραματικό mode να δοκιμάζει τα 144Hz. Η HTC πρόσφατα έδειξε το σχέδιο στη σελίδα της στο Facebook.

Περισσότερα αναμένεται να μάθουμε τις εβδομάδες που έρχονται, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι.

IGN GreeceΑνακοινώθηκε το Minecraft Dungeons - E3 2019Dauntless ImagesΗ Creative Assembly εκπληρώνει την τελευταία επιθυμία ενός fan

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα