Αποκάλυψε συνταρακτικές λεπτομέρειες για τον εθισμό του ο Μέρσον

Σε μία κατάθεση ψυχής, ο Πολ Μέρσον αποκάλυψε ότι έχασε εκατομμύρια λίρες λόγω του εθισμού του στον τζόγο, σε μία συνέντευξη που συγκίνησε, προσπαθώντας να καλύψει όλο το φάσμα του προβλήματος του.
Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ και της Εθνικής Αγγλίας, ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι κατά τη διάρκεια του εθισμού του, έβαζε στοίχημα ακόμα και στα παιχνίδια μπάσκετ U20 της Λιθουανίας!

Ο Mέρσον πραγματοποίησε περισσότερες από 400 εμφανίσεις για τους «κανονιέρηδες» και έπαιξε επίσης σε Μίντλεσμπρο, Άστον Βίλα και Πόρτσμουθ.
Εντούτοις, η καριέρα του πήρε
την κατιούσα, εξαιτίας των προβλημάτων του με τα ναρκωτικά, το ποτό και τον τζόγο.

Ο Πολ Μέρσον στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain

ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ Η ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ
Ο Μέρσον μίλησε λοιπόν στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain :
«Τα χρήματα που χάνονται δεν είναι το πρόβλημα, είναι η λογική που χάνεται, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Γίνεσαι τρελός. Η παραφροσύνη σου σε ωθεί συνεχώς να το κάνεις.
Μετά από ένα στοίχημα, η αναζήτηση συνεχίζεται και συνεχίζεται. Είναι ένα παράξενο συναίσθημα, ψάχνεις και ψάχνεις για να ποντάρεις, και είσαι ενθουσιασμένος μόλις το κάνεις. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχω κάνει. Έρχεται κάποια στιγμή που μισείς τον εαυτό σου».

Έζησε πολύ μεγάλες στιγμές με την Άρσεναλ, με επτά συνολικά τίτλους

«ΠΟΛΕΜΑΕΙ» ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!
Ο Μέρσον έβαλε το πρώτο του στοίχημα, σε ηλικία 16 ετών και έπαιζε όλα τα χρήματα του στους bookmakers. Ήταν η αρχή της καταστροφής του.
Και συνέχισε για την τωρινή του κατάσταση:
«Πρέπει να συνεχίσω τις συναντήσεις με τους ειδικούς. Πρέπει να πηγαίνω στις συναντήσεις.
Είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να βοηθήσει πραγματικά. Είμαι σε πολύ καλύτερη θέση σήμερα, 100 φορές καλύτερα από εκεί που ήμουν πριν από έξι μήνες.
Ο εθισμός είναι ένα ισχυρό πράγμα, μπορεί σύντομα να πει στο κεφάλι σου, «Ξέρεις τι, είμαι εντάξει τώρα, ίσως μπορώ να πιω ποτό, ίσως μπορώ να παίξω αυτό το μικρό στοίχημα».
Ευτυχώς τώρα ξύπνησα. Αυτό δεν συμβαίνει τώρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα