Αποκλείστηκε η Αλκμάαρ του Παυλίδη, νίκη πρόκριση στο φινάλε η Λουντογκόρετς

Ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια των 19:45 για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και πλέον είναι γνωστό το ποιες ομάδες συνεχίζουν και ποιες όχι.

Στα ματς που έγιναν στην πρώτη ζώνη των αγώνων, έπαιξαν ομάδες από τέσσερις ομίλους, στο Group E η Ζρίνσκι αντιμετώπισε την Άστον Βίλα, η ομάδα από τη Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται σε εξαιρετικό “φεγγάρι” παρ’ όλ’ αυτά όμως δεν κατάφερε να επκρατήσει αν και προηγήθηκε με 1-0, δέχτηκε γκολ στο τέλος της αναμέτρησης

Στο δεύτερο

παιχνίδι του ομίλου η Λέγκια υποδέχτηκε την Αλκμάαρ και κατάφερε να επικρατήσει με 2-0.
AΑναλυτικά:
Λέγκια Βαρσοβίας-Άλκμααρ 2-0
(34’ Ριμπέιρο, 81’ Κράμερ)
Ζρίνσκι-Άστον Βίλα 1-1
(87’ Μαλεκίνουσιτς – 61 Τζανιόλο)

Στο Group F η Φερεντσβάρος υποδέχτηκε στην Ουγγαρία την Φιορεντίνα με τους “βιόλα” να μένουν πίσω στο σκορ με 1-0, αλλά να βρίσκουν τον τρόπο να ισοφαρίσουν στο δεύτερο μέρος κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος και στο Βέλγιο η Γκενκ υποδέχτηκε την Σερβική Τσουκαρίτσκι και χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε με 2-0.

Αναλυτικά:
Γκενκ-Τσουκαρίτσκι 2-0
(21’ Χέινεν, 57΄Πέιντσιλ)
Φερεντσβάρος-Φιορεντίνα 1-1
(48’ Ζακάριασεν – 73’ Ρανιέρι)

Στον όμιλο του ΠΑΟΚ (Group G) ο δικέφαλος του Βορρά πήρε μία ακόμη νίκη κάνοντας ρεκόρ βαθμών επικρατώντας της Ελσίνκι με 4-1, σ’ ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Ελληνική ομάδα αφού έχει προκριθεί ως πρώτη από την περασμένη αγωνιστική με τη νίκη του επί της Άιντραχτ.
Οι Γερμανοί σ’ ένα πραγματικό σκωτσέζικο ντουζ, γνώρισαν μία ακόμη ήττα με 2-0 από την Αμπερντίν.

Στο Group H Φενέρμπαχτσε σκόρπισε με 4-0 την Σπάρτακ Τρνάβα, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου η Λουντογκόρετς επικράτησε με 1-0 της Νόρτσελαντ.

Αναλυτικά:
Λουντογκόρετς-Νόρτζελαντ 1-0
(79′ Πιοτρόφσκι)
Φενερμπαχτσέ-Σπαρτάκ Τρνάβα 4-0
(36’ Καντίογλου, 48’ πεν. Τάντιτς, 60’, 61’ Τζέκο)

Keywords
Τυχαία Θέματα