[Αποκλειστικό] The Rook: Πρώτο trailer και αφίσες χαρακτήρων

Η σειρά κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούνιο.

Το IGN έχει σε αποκλειστικότητα το πρώτο trailer και νέες αφίσες χαρακτήρων για την επερχόμενη κατασκοπική supernatural σειρά του Starz, "The Rook". Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το Starz, "Το Rook λέει την ιστορία της Myfanwy Thomas, μιας γυναίκας που ξυπνάει μέσα στη βροχή στην

Γέφυρα Μιλένιουμ του Λονδίνου, δεν θυμάται ποια είναι και δεν έχει ιδέα πως να εξηγήσει τον κύκλο από νεκρούς γύρω της. Όταν η Myfanwy ανακαλύπτει ότι είναι ένα από τα υψηλότερα στελέχη της Checguy, μία από τις τελευταίες πραγματικά κρυφές υπηρεσίες την Βρετανίας για άτομα με υπερφυσικές δυνάμεις, θα πρέπει να βρει τον δρόμο της στον επικίνδυνο και πολύπλοκο κόσμο της υπηρεσίας ώστε να ανακαλύψει ποιος έσβησε την μνήμη της - και γιατί είναι στόχος".

Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω:

Το "The Rook" βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Daniel O'Malley και πρωταγωνιστούν οι Joely Richardson (Red Sparrow) ως Linda Farrier, Olivia Munn (The Predator) ως Monica Reed, Adrian Lester (The Day After Tomorrow) ως Conrad Grantchester, Ronan Raftery (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Catherine Steadman (Downton Abbey) και ο Jon Fletcher (Genius) ως The Gestalt.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις πρώτες αφίσες χαρακτήρων και φωτογραφίες της σειράς:

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης Ακυρώσεις και ανανεώσεις 2019 La Casa De Papel - El Profesor

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα