Απόλλων – Άρης 0-1 : Επιστροφή στις νίκες με σεφτέ Ιωάννου (vids)

Απόλλων – Άρης 0-1 : Επιστροφή στις νίκες με σεφτέ Ιωάννου (vids)ndaoutisΣάβ, 01/23/2021 - 19:08

Εξαιρετικά σημαντική νίκη πέτυχε ο Άρης στο «Γ. Καμάρας» καθώς επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. 

Οι δύο ομάδες έπαιξαν συντηρητικά, αλλά ο Άρης πέρα από το γκολ που

πέτυχε είχε την ποιότητα να κρατήσει μακριά από τα καρέ του, τους επιθετικούς της «ελαφράς ταξιαρχίας».  

Οι Θεσσαλονικείς ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη καλή ευκαιρία που τους δόθηκε όταν μετά από φάση διαρκείας  στα καρέ των γηπεδούχων και τις διαδοχικές κεφαλιές των Μπερτόγλιο και Μαντσίνι, ο Ιωάννου με προβολή πάνω από την γραμμή της εστίας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 (18΄).

Εδώ το γκολ

Δύο λεπτά αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» απείλησαν και πάλι αλλά από το σουτ του Γκάμα, ο Βέρχουλστ απομάκρυνε σε κόρενρ.

Εδώ η φάση

Με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ο Απόλλωνας έκανε για πρώτη (και μοναδική) φορά αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο, όταν ο Ντάουντα έδωσε την μπάλα στον αμαρκάριστο Φερνάντεζ που ήταν σε πλεονεκτική θέση, αλλά  ο Σιαμπάνης σε ετοιμότητα έδιωξε με τα πόδια. 

Εδώ η φάση

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σιερά του Άρη να απειλήσει και πάλι με τον Μαντσίνι που βγήκε τετ- α - τετ με τον Βέρχουλστ, αυτή τη φορά όμως ήταν η σειρά του τερματοφύλακα του Απόλλωνα να διώξει (και πάλι με τα πόδια) τον κίνδυνο από την εστία του. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι έλειψαν οι μεγάλες φάσεις στην επανάληψη. Οι προσπάθειες των γηπεδούχων να τροφοδοτούν τους προωθημένους Ντάουντα, Μπεντινέλι και Φερνάντεθ, σταματούσαν πάνω στο «κιτρινόμαυρο» τοίχος αποτελούμενο από τους Ρόζ, Δεληζήση και Σούντγκρεντ που σταματούσαν κάθε απειλή εν τη γενέσει της.

Ο Βέρσχουλστ ήταν ο κορυφαίος του Απόλλωνα, ενώ πάλεψε ο Βιτλής καθώς και ο Ντάουντα. 

Από τον Άρη σίγουρα πρόσωπο της ημέρας ήταν ο σκόρερ Ιωάννου που έκανε σεφτέ στα γκολ, σίγουρα ο Σιαμπάνης που όταν χρειάστηκε ήταν αλάθητος, ενώ πολλές μάχες έδωσαν και κέρδιαν οι μέσοι Σάσα,, Τζάγκο αλλά και ο Κάτσε όταν πέρασε στον αγώνα.
 

Απόλλων: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Κάλισιρ (26΄ Βιτλής), Μπρούτσιτς, Φατιόν (68΄ Κιτόκο), Κολ, Μπετινέλι (68΄ Μουνιέ), Τσιλούλης, Φερνάντεζ (84΄ Βάρκας) Ντάουντα

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Ιωάννου (85΄ Λόπθ) Τζέγκο, Σάσα, Σίλβα (63΄ Κάτσε) Μπερτόγλιο (73΄ Γκαρσία), Γκάμα (73΄ Μάνος),  Μαντσίνι ((85΄Σάκιτς)

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
Βοηθοί: Κ. Τριανταφύλλου, Α. Κολοσιώνης
4ος : Εμ. Σκουλάς
VAR: Ματέι Γιουγκ
AVAR: Β. Νικολακάκης

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόλλων Σμύρνης - Ποδόσφαιρο Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόλλων Σμύρνης ΕΛΛΑΔΑ Ο Άρης νίκησε 1-0 στο "Γ. Καμάρας" τον Απόλλωνα, επέστρεψε στις νίκες και προσωρινά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα Article publish on Σάβ, 01/23/2021 - 19:08 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα