Απόλλων-Προμηθέας 56-84: Χωρίς «οίκτο» για τον συμπολίτη του (highlights)

Ο Προμηθέας επιβεβαίωσε την διαφορά ποιοτικού επιπέδου από τον συμπολίτη του, Απόλλωνα, όπως αναμενόταν, τον συνέτριψε με διαφορά 28 πόντων (56-84) στο γήπεδο της Περιβόλας και οι μεν φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο 10-8 και οι δε γηπεδούχοι παρέμειναν στην τελευταία θέση με 3-15 και δυο νίκες λιγότερες από την Καρδίτσα που νίκησε τον Κολοσσό, νωρίτερα για την 18η αγωνιστική της Basket League.

O Προμηθέας έπαιξε σε μια υψηλότερη ταχύτητα από τον Απόλλωνα και στα 4 δεκάλεπτα,

δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και η διαφορά του σκορ, ήταν σταθερά κοντά στους 20 πόντους.

Η σκληράδα υπήρχε εξαρχής και από τις δύο πλευρές, με τον Προμηθέα να έχει περισσότερες λύσεις και να προηγείται με διαφορά έξι πόντων στα πρώτα επτά λεπτά (5-11). Με τον Μπλέιλοκ και τον Όσμπορν να επιχειρούν να δώσουν βοήθειες στο σκοράρισμα για τον Απόλλωνα και τους γηπεδούχους, παράλληλα, να μην αφήνουν κάποιον αντίπαλό τους να γίνει σημείο αναφοράς, η πρώτη περίοδος θα έληγε με διαφορά πέντε πόντων υπέρ των φιλοξενούμενων (11-16). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Απόλλων σημείωσε μόλις 8 πόντους και τελείωσε το ημίχρονο, με την “φτωχή” συγκομιδή των 19 πόντων.

Με τρίποντο του Τζόουνς στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ο Προμηθέας ανέβασε την απόσταση στο +20 και ο Γκιουζέλης προσπάθησε να διατηρήσει αξιοπρεπή εικόνα για τον Απόλλωνα, χωρίς όμως να υπάρξει διαφορά στο τέλος του 3ου δεκάλεπτου. αλλά πάντοτε οι αντίπαλοί τους είχαν τον τρόπο να αντιδράσουν, κλείνοντας στο +21 το δεκάλεπτο (37-58).

Στην τέταρτη περίοδο, οι δυο προπονητές έκαναν αλλαγές στους βασικούς παίκτες, με τον Νάσο Μπαζίνα να ξεχωρίζει από τους νικητές.

Δεκάλεπτα: 11-16, 19-36, 37-62, 56-84

H στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόλλων-Προμηθέας 56-84,apollon-promitheas 56-84