Απολογήθηκε για τον τελικό του Champions League η UEFA

Η ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους που είτε βρέθηκαν στις εξέδρες του “Σταντ ντε Φρανς“, είτε δεν τα κατάφεραν, για όσα έζησαν και τόνισε πως ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να βρεθούν οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης κατάστασης.

“Η UEFA επιθυμεί να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους θεατές που βίωσαν τρομακτικά και οδυνηρά γεγονότα κατά την προετοιμασία του τελικού του UEFA Champions League

στο Παρίσι, σε μία νύχτα που θα έπρεπε να αποτελεί γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Κανένας ποδοσφαιρόφιλος δεν πρέπει να τεθεί σε αυτή την κατάσταση και αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά. Για τον σκοπό αυτό, αμέσως μετά τα γεγονότα, η UEFA ανέθεσε μια Ανεξάρτητη Αναθεώρηση για τον εντοπισμό των ελλείψεων και των ευθυνών όλων των φορέων που εμπλέκονται στη διοργάνωση του τελικού και δημοσίευσε σήμερα τους Όρους Εντολής για αυτήν την αξιολόγηση“, αναφέρει ακόμη στην ανακοίνωσή της η UEFA.

UEFA wishes to sincerely apologise to all spectators who had to experience or witness frightening and distressing events in the build-up to the UEFA Champions League final last week.

An independent review will seek to establish a full picture of what occurred.

Full details:

UEFA (@UEFA) June 3, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα