Αποσπάσματα από τα spinoffs του "Game of Thrones" παρουσίασε το "Saturday Night Live"

Κολλημένη στην τηλεόραση θα είμαι!

Το Σάββατο που μας πέρασε ο πρωταγωνιστής του "Game of Thrones", Kit Harington, παρουσίασε την εκπομπή "Saturday Night Live" και το NBC αποφάσισε να παρουσιάσει στο κοινό διάφορες ιδέες για sequel, prequel, spinoff και crossover, που θα μπορούν να μας κρατήσουν συντροφιά 'σαν το Star Wars', μετά το τέλος της 8ης και τελευταίας σεζόν.

Πρώτα,

μπορέσαμε να ρίξουμε μια σύντομη ματιά στο "Black Castle", το οποίο θυμίζει αρκετά το "Riverdale", και πρόκειται για 'ένα δράμα που περιστρέφεται γύρω από την απαγορευμένη αγάπη' του Jon Snow και μιας White Walker, η οποία δεν μπορεί να καταλάβει γιατί το γεγονός πως είναι απέθαντη επηρεάζει τη σχέση τους αφού και ο Jon έχει πεθάνει στο παρελθόν.

Έπειτα, βλέπουμε το animation "Arya!", το οποίο φέρει την "αγαπημένη μας δολοφόνο" και τις κωμωδίες "The Queen of King's Landing", με πρωταγωνιστές τους Sam και Gilly, "Cersei and the City", "The Marvelous Mrs. Melisandre" και "No Ballers".

Για τα παιδιά έχουμε το "Dire Guys" και "Hodor's House", ενώ βλέπουμε αποσπάσματα από το "Game of Thrones: Special Victims Unit" με τους Mariska Hargitay και Ice-T.

Δείτε τα όλα παρακάτω:

Το "Saturday Night Live" είναι μια ζωντανή εκπομπή που δημιούργησε ο Lorne Michaels για το NBC. Κάθε επεισόδιο παρουσιάζεται από κάποιο γνωστό πρόσωπο του καλλιτεχνικού τοπίου και ξεκινά με έναν μονόλογο του εκάστοτε παρουσιαστή. Το Σάββατο που μας πέρασε παρουσιαστής ήταν ο Harington, αλλά ο μονόλογός του διακόπτονταν συνέχεια από μέλη του cast του "Game of Thrones", οι οποίοι ήθελαν να μάθουν τι γίνεται στο τέλος της σειράς.

Η 8η και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" θα αρχίσει να προβάλλεται στις 14 Απριλίου και θα ξεκινήσει από το Winterfell με μια συνάντηση κορυφής. Κάθε επεισόδιο θα είναι μια μικρή ταινία, και συνολικά η 8η σεζόν θα διαρκέσει 6 ώρες και 50 λεπτά.

Ρίξτε μια ματιά στη εξέλιξη των Bran Stark, Jon Snow και Arya Stark μέσα σε αυτά τα οχτώ χρόνια, αλλά και τις αφίσες των χαρακτήρων. Η δημιουργία της 8ης και τελευταίας σεζόν θα γίνει ντοκιμαντέρ και θα ονομάζεται "Game of Thrones: The Last Watch". Παλιοί ηθοποιοί, μεταξύ άλλων οι Mark Addy, Miltos Yerolemou και Gethin Anthony, μίλησαν για τον τηλεοπτικό τους θάνατο και για να θυμηθείτε, σας έχουμε την 7η σεζόν σε 5 λεπτά.

Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Βίντεο από τα παρασκήνια του SNL δίνει νέο φως στη σειρά Ο Will Ferrell επιστρέφει ως George W. Bush στο Saturday Night Live Το Saturday Night Live διακωμωδεί τους ενήλικες συλλέκτες παιχνιδιών Star Wars

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα