Απούσα η Warner Bros. από το Comic-Con 2019

Το Losers Club έρχεται πάντως.

Την καλή του στολή ετοιμάζεται να φορέσει ο Pennywise για το επερχόμενο Comic-Con 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στο Σαν Ντιέγκο.

Δυστυχώς, η ταινία δεν θα έχει δικό της πάνελ, καθώς η Warner Bros., αποφάσισε να απέχει φέτος από την εκδήλωση. Έτσι, πολυαναμενόμενες ταινίες, όπως οι "Joker", "Birds of Prey" και "Wonder Woman 1984" δεν θα αποκαλύψουν τίποτα νέο στο κοινό. Ούτε ενδέχεται

να μάθουμε κάτι παραπάνω για επερχόμενα project της εταιρείας.

Όσον αφορά το "IT Chapter Two", ο σκηνοθέτης της ταινίας Andy Muschetti, επιβεβαίωσε στο Instagram, ότι η ταινία θα πάρει μέρος στο ειδικό event με τον τίτλο "ScareDiego", επειδή η Warner Bros. θα επικεντρωθεί στην προώθηση των ταινιών τρόμου της.

H επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: "Επειδή κάθε 27 χρόνια το κακό επιστρέφει στο Derry του Maine, το 'IT CHAPTER TWO' φέρνει τους χαρακτήρες—οι οποίοι έχουν προχωρήσει με τη ζωή τους—ως ενήλικες, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο James McAvoy θα ενσαρκώσει τον Bill, η υποψήφια με Όσκαρ ηθοποιός Jessica Chastain πρωταγωνιστεί ως Beverly, ο Bill Hader ως Richie, ο Isaiah Mustafa ως Mike, ο Jay Ryan ως Ben, ο James Ransone ως Eddie και ο Bill Skarsgard θα επιστρέψει ως Pennywise. Ο Andy Bean ενσαρκώνει τον Stanley, ενώ αρχικά μέλη του Losers Club που θα επιστρέψουν θα είναι οι Jaeden Martell ως Bill, Wyatt Oleff ως Stanley, Sophia Lillis ως Beverly, Finn Wolfhard ως Richie, Jeremy Ray Taylor ως Ben, Chosen Jacobs ως Mike και Jack Dylan Grazer ως Eddie".

Ο Muschietti επιστρέφει για τη δημιουργία του sequel. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Barbara Muschietti, Dan Lin και Roy Lee, ενώ οι Marty Ewing, Seth Grahame-Smith και David Katzenberg είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Ρίξτε μια ματιά στο trailer της δεύτερης ταινίας παρακάτω, δείτε τη νέα αφίσα και διαβάστε το review μας για την πρώτη ταινία "IT". Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Σεπτεμβρίου 2019 και θα περιλαμβάνει μία γνωστή σκηνή από το βιβλίο.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούνιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από τον ήλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΔύο μπαλόνια μας προσφέρει η αφίσα του "IT Chapter Two"IT CHAPTER TWO - Official Teaser TrailerΤο "IT: Chapter 2" θα περιέχει το Τελετουργικό του Chüd (Ritual of Chüd)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα