Άρης: Αναζητεί νέα νίκη, δεν θέλει νέο θρίλερ!

Συνέχεια στις νίκες αναζητεί ο Άρης σήμερα (29/10, 20:30, NS Prime) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι “κίτρινοι” πηγαίνουν σε αυτή την αναμέτρηση έχοντας στο μυαλό τους το μότο “μην το κάνεις όπως με τον Πανσερραϊκό”, που σημαίνει ότι θέλουν το τρίποντο,

αλλά όχι να ζήσουν νέο θρίλερ, όπως συνέβη στον αγώνα με τους Σερραίους, στον οποίο επικράτησαν με buzzer beater του Φαμπιάνο!

Αυτό ακριβώς είπε και ο Λορέν Μορόν στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει της σημερινής αναμέτρησης. “Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό, με το γκολ στο τελευταίο λεπτό, είναι αυτό που μας έμεινε στο μυαλό. Για όλους στην ομάδα, αλλά και για τους οπαδούς ήταν πολύ όμορφο. Στο επόμενο παιχνίδι, όμως, ελπίζω να μην υποφέρουμε τόσο πολύ!”, τόνισε ο Ισπανός στράικερ δίνοντας το στίγμα των σκέψεων στα “κίτρινα” αποδυτήρια.

Μαζί του συμφώνησε και ο συμπατριώτης του, Μάρτιν Μοντόγια, επίσης μιλώντας στη NOVA για το σημερινό ματς. Όπως τόνισε: “Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, που νικήσαμε τον Πανσερραϊκό. Και με την Κηφισιά αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως, δεν έγινε. Ξέρουμε πώς παίζουν αυτές οι ομάδες εναντίον μας. Είδαμε πόσο μας κόστισε ψυχολογικά και σωματικά να φτάσουμε στη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Αυτό δεν πρέπει να γίνει ξανά!”

Και οι δύο εστίασαν στη σημασία να πετύχει ο Άρης ένα γκολ γρήγορα σε αυτόν τον αγώνα, για να κάνει την ζωή του πιο εύκολη, κάτι το οποίο συζητούν μεταξύ τους οι “κίτρινοι” από το ξεκίνημα της προετοιμασίας τους αυτή την εβδομάδα. Από τη δική του πλευρά, ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, χαρακτήρισε τον αγώνα κομβικής σημασίας, με την έννοια ότι αν επιτευχθεί η νίκη, οι παίκτες του θα πάρουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια της σεζόν. “Πρέπει να βρούμε ισορροπία σε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει απέναντί τους. Είναι κι αυτό το παιχνίδι σημαντικό και κομβικό για εμάς, όπως όλα άλλωστε”, δήλωσε στη NOVA εν όψει του σημερινού αγώνα, δείχνοντας και τι θέλει από τους ποδοσφαιριστές του.

Απέναντί του ο Άρης έχει μια ομάδα, η οποία θέλει να ανακάμψει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Δεν έχει δεύτερη νίκη μετά από εκείνη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αυτής της σεζόν, ενώ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της μετράει ισάριθμες ήττες, συν τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο. Αυτό σημαίνει ότι οι “μπλε” από την πλευρά τους είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Μάντζιος δεν έχει στη διάθεσή του για το σημερινό παιχνίδι έξι παίκτες, λόγω προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Ματαρίτα, Ρουπ, Σαβέριο, Ζαν Ζουλς Εμβοντό, Μανού Γκαρθία και Δεληζήσης.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτη, Montoya, Odubajo, Fattore, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Darida, Verstraete, Djurasek, Pavicic, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλο και Παναγίδη.

Σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα, ο Μάντζιος σκέφτεται να την παρατάξει σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Κουέστα στην εστία, τον Οντουμπάτζο στο δεξιό άκρο της άμυνας, τον Φεράρι στο αριστερό, τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς κεντρικούς αμυντικούς, τους Βερστράτε και Τζούρασεκ αμυντικούς μέσους, τον Νταρίντα επιτελικό, τους Σουλεϊμάνοφ και Μενέντες στις πτέρυγες και τον Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα