Άρης: Διαχείριση Μάντζιου με… μετρημένα κουκιά στην άμυνα

Η γραμμή του Άρη που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα εν όψει της ερχόμενης (21/4) αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, είναι η αμυντική. Εκεί, οι Φαμπιάνο Λέισμαν, Φράνκο Φεράρι και Φραν Βέλεθ όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι διαθέσιμοι ούτε καν να περιληφθούν στην αποστολή, αν κι αυτό θα ξεκαθαρίσει αύριο (20/4) οριστικά.

Οι τρεις αμυντικοί των “κίτρινων” απουσίαζαν

και από τη σημερινή (19/4) προπόνηση της ομάδας, όπως και ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ. Ο Φαμπιάνο μπορεί να ανέβασε ρυθμό και να ακολούθησε μέρος του συνολικού προγράμματος, όμως, δεν έχει απαλλαγεί πλήρως από τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Οι άλλοι δύο, Φεράρι και Βέλεθ, έκαναν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Ρώσος μεσοεπιθετικός.

Οι πιθανές απουσίες δεν βοηθούν τον προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιο, στο πλάνο του για την ενδεκάδα για το ερχόμενο απαιτητικό παιχνίδι. Οι λύσεις που του απομένουν για την αμυντική γραμμή είναι πλέον συγκεκριμένες, κάτι που δεν τον εξυπηρετεί σε ό,τι αφορά στη διαχείριση που ήθελε να κάνει μοιράζοντας χρόνο σε παίκτες, ώστε να τους έχει όλους σε εγρήγορση μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου.

Από τη στιγμή που οι Φαμπιάνο και Βέλεθ όπως όλα δείχνουν θα είναι απόντες στον αγώνα με την Ένωση, αυτοί που μένουν για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών είναι οι Γιακούμπ Μπράμπετς και Λίντσεϊ Ρόουζ. Τη θέση του αριστερού μπακ κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει ο Μάρτιν Μοντόγια, με εναλλακτική λύση αυτή του Βαλεντίνο Φατόρε, αν ο Μάντζιος αποφασίσει να ξεκουράσει τον “φορτωμένο” Μόουζες Οντουμπάτζο. Στην περίπτωση αυτή, ο Μοντόγια θα παίξει ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Αναφορικά με τον Σουλεϊμάνοφ, που είναι η μοναδική πιθανή απουσία από τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας εν όψει ΑΕΚ, ο Γιάννης Φετφατζίδης φαντάζει πιο πιθανό να ξεκινήσει στη θέση του, στη δεξιά πτέρυγα. Ο έμπειρος εξτρέμ φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα για αυτόν τον αγώνα σε σχέση με τον Μιχάλη Παναγίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα