Άρης: Η αναβολή έφερε φιλικό με τη Λαμία

Το όγδοο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν θα δώσει ο Άρης το ερχόμενο Σάββατο (28/8), στις 20:00, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αντίπαλος θα είναι η Λαμία και η διεξαγωγή του παιχνιδιού αποφασίστηκε από τις δύο ομάδες λόγω της νέας αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League

1 της περιόδου 2021-2022.

Για τους “κίτρινους” αυτό θα είναι το δέκατο παιχνίδι συνολικά αυτό το καλοκαίρι, καθώς έχουν δώσει και δύο επίσημα με αντίπαλο την Αστάνα στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Τα άλλα επτά φιλικά που προηγήθηκαν ήταν με αντιπάλους κατά σειρά τον Ερυθρό Αστέρα (ήττα 2-1), την Χάιντουκ Σπλιτ (ήττα 1-3) και τη Λοκομοτίβ Μόσχας (νίκη 2-1) στην Αυστρία, τον Ολυμπιακό (ήττα 0-3) εκτός έδρας, την ΑΕΛ (ισοπαλία 0-0) εντός έδρας, τον Βόλο (νίκη 4-3) εντός έδρας και τον ΠΑΣ Γιάννινα (νίκη 4-1), επίσης εντός έδρας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για το νέο φιλικό αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία.

Το παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (28/08) στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα ξεκινήσει στις 20:00 (περισσότερες λεπτομέρειες για το φιλικό θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες)»

Keywords
Τυχαία Θέματα