Άρης: Κλείνει στην Γκρέμιο, αλλά περιμένει τους “κίτρινους” ο Ιτούρμπε! (vids)

Εκτενές ρεπορτάζ έχει σήμερα (14/6) η ιστοσελίδα ge.globo.com σχετικά με το ενδεχόμενο της απόκτησης του Χουάν Ιτούρμπε από την Γκρέμιο. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα δίνει σχεδόν βέβαιη τη μεταγραφή του Παραγουανού μεσοεπιθετικού στη βραζιλιάνικη ομάδα, όμως, στη συζήτηση εξακολουθεί να μπαίνει το όνομα του Άρη! Για την ακρίβεια, οι εκπρόσωποι του παίκτη υποστηρίζουν ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να καταθέσουν

οι “κίτρινοι” πρόταση ανανέωσης.

Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι “Η Γκρέμιο προχωρά τις διαπραγματεύσεις με τον επιθετικό Ιτούρμπε” και ο υπότιτλος “Ο παίκτης ανήκει στον Άρη, από την Ελλάδα, και βγαίνει ελεύθερος στην αγορά από τον Ιούλιο”. Το κείμενο ξεκινάει ως εξής: “Η Γκρέμιο κινείται στην αγορά και έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Iturbe για την ενίσχυση του ρόστερ τον επόμενο μήνα. Ο παίκτης θα είναι ελεύθερος στην αγορά από τον Ιούλιο και επιβεβαίωσε σε επικοινωνία με την GZH ότι «απομένουν οι λεπτομέρειες» για να κλείσει η συμφωνία με τον σύλλογο από το Ρίο Γκράντε ντο Σουλ”.

Σε επικοινωνία με το ge, οι εκπρόσωποι του επιθετικού παραδέχτηκαν τις διαπραγματεύσεις με την Γκρέμιο και είπαν ότι ο παίκτης ενδιαφέρεται «για προτάσεις από τη Βραζιλία ή το MLS», εάν ο Άρης, ο ελληνικός σύλλογος με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του μήνα, δεν ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του!”

Και συνεχίζει: “Το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου ξεκίνησε επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη πριν από λίγες εβδομάδες. Ο Iturbe είναι στο τέλος του συμβολαίου του με τον Άρη και από τον Ιούλιο θα μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα ως ελεύθερος.

Ο παίκτης γεννήθηκε στην Αργεντινή, αλλά είναι πολιτογραφημένος Παραγουανός. Η Εθνική ομάδα της Παραγουάης είναι αυτή που αγωνίστηκε στην καριέρα του. Ο Iturbe εμφανίστηκε στο Cerro Porteño ως μια μεγάλη αποκάλυψη, περνώντας από το Πόρτο, τη Ρίβερ Πλέιτ, τη Ρόμα, μεταξύ άλλων συλλόγων, στο Μεξικό, ακόμη και στην Αγγλία.

Τις δύο τελευταίες σεζόν, ο 30χρονος επιθετικός αγωνίστηκε στον Άρη, στην Ελλάδα. Εκεί, πραγματοποίησε 77 συμμετοχές, με οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ. Τον τελευταίο χρόνο κυμάνθηκε μεταξύ πάγκου και πρώτης ομάδας, αλλά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στην ελληνική ομάδα.

Ένα από τα κύρια σημεία εστίασης της Γκρέμιο τη μεταγραφική περίοδο, που ανοίγει στις 3 Ιουλίου, είναι η ταχύτητα στα άκρα. Εδώ και λίγους μήνες ο Ρενάτο επισημαίνει την ανάγκη ύπαρξης παικτών με αυτά τα χαρακτηριστικά, που έλειπαν από την ομάδα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα