Άρης: Κλείνει το θέμα “Φαμπιάνο”

Το συμβόλαιο συνεργασίας του Άρη με τον Φαμπιάνο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και η εισήγηση του Άκη Μάντζιου για την παραμονή του Βραζιλιάνου στην ομάδα, είναι θετική.

Σύμφωνος με την γνώμη του Έλληνα προπονητή είναι και ο Θόδωρος Καρυπίδης που κινείται προς την κατεύθυνση παραμονής του ποδοσφαιριστή, αλλά με… προυποθέσεις.

Η πρόθεση των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν μαζί για το επόμενο χρονικό διάστημα, με τις οικονομικές απαιτήσεις του Φαμπιάνο να είναι αυξημένες σε σχέση με

το τρέχων συμβόλαιο.

Η διαφορά στο οικονομικό κομμάτι δεν δείχνει να είναι… αγεφύρωτη. Μπορεί η προσφορά του Άρη να μην είναι στα επιθυμητά είπεδα του Φαμπιάνο, αλλά με αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει για τα επόμενα χρόνια κάτοικος Χαριλάου.

Η σημαντική διαφρά ωστόσο που φαίνεται πως προκύπτει από τις μέχρι τώρα συζητήσεις, είναι το χρονικό διάστημα του συμβολαίου που θα υπογράψουν οι δύο πλευρές καθώς ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός φέρεται να είναι αμετακίνητος σε κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Αποτελέσματα από τις συνεχείς διαπραγματεύσεις δεν έχουν προκύψει, αλλά με δεδομένο ότι το κλίμα μεταξύ των εκπροσώπων των δύο πλευρών είναι θετικό, υπάρχει η αίσθηση ότι το τέλος θα είναι… αίσιο για τους φίλους του Άρη.



Keywords
Τυχαία Θέματα