Άρης: Λορέν Μορόν, έφτασε στα τέσσερα βραβεία! (pic)

Συλλέκτης βραβείων αποδεικνύεται ως τώρα την τρέχουσα σεζόν στη Stoiximan Super League ο Λορέν Μορόν! Ο Ισπανός στράικερ, ο οποίος στον Άρη ζει την απόλυτη ποδοσφαιρική του αναγέννηση, πήρε σήμερα (15/12) το τρίτο και το τέταρτο από το ξεκίνημα της περιόδου, μεγαλώνοντας κι άλλο την προσωπική συλλογή του στο πέρασμά του από την Ελλάδα και τονώνοντας ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή του.

Συγκεκριμένα, αυτά τα δύο βραβεία αντιστοιχούν

στην ψήφισή του από τους φιλάθλους ως Stoiximan Player of the Month Νοεμβρίου και Stoiximan Best Goal 7ης αγωνιστικής, για το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Κηφισιά, στους σχετικούς διαγωνισμούς της διοργανώτριας του πρωταθλήματος. Στην πρώτη ψηφοφορία ο Μορόν πήρε το 38,48% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Νταμιάν Σιμάνσκι με ποσοστό 22,68% και στην τρίτη τον Κώστα Φορτούνη με 17,05%. Στη δεύτερη ψηφοφορία, ο Ισπανός επιθετικός πήρε το 44,41% των ψήφων, αφήνοντας δεύτερο τον Ντανιέλ Ποντένσε με 27,79% και τρίτο τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς με 22,07%.

Θυμίζουμε ότι εκτός αυτών των δύο βραβείων, ο Μορόν έχει πάρει άλλα δύο. Πρόκειται για τα βραβεία Stoiximan Best Goal της 1ης και της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, για τα γκολ που σημείωσε απέναντι στον ΟΦΗ (1η αγωνιστική) και τον Παναιτωλικό (5η αγωνιστική). Αυτό σημαίνει ότι τα τρία από τα επτά γκολ, που έχει σημειώσει μέχρι τώρα ο Ισπανός στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχουν βραβευτεί!

Βράβευση Λορέν Μορόν – @Stoiximan Player of the Month Νοεμβρίου και Stoiximan Βest Goal 7ης αγωνιστικής.

ΙΝΤΙΜΕ#slgr #StoiximanSuperLeague #Moron #Arisfc #POTM #November #BestGoal #Matchday7 #Stoiximan #Football pic.twitter.com/oP283u4GJr

Super League Greece (@Super_League_GR) December 15, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα