Άρης: Μαζί με τον Μάντζιο έρχονται ανακατατάξεις στο ρόστερ

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται αύριο (29/8) στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει εκ νέου εργασία στον Άρη, όμως, αυτή δεν θα είναι η μόνη αλλαγή των επόμενων ημερών στους “κίτρινους”. Μαζί με τον Έλληνα τεχνικό αναμένεται και μια σειρά ανακατατάξεων στο ρόστερ της ομάδας, ώστε αυτή να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο από τούδε και στο εξής και να έρθει πιο κοντά στα δεδομένα και τα “θέλω” του προπονητή.

Πιο συγκεκριμένα, κατ’ αρχάς σε ό,τι αφορά στους υπάρχοντες, ο Αντρέ Γκρέι αναμένεται

να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας και να τεθεί εκ νέου στο σχεδιασμό για τη συνέχεια της σεζόν. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δεύτερος κεντρικός επιθετικός πίσω από τον Λορέν Μορόν, κάτι που δεν εξυπηρετεί την ομάδα στο αγωνιστικό επίπεδο. Ο Μάντζιος, λοιπόν, πρόκειται να κάνει μια συζήτηση με τον παίκτη, με σκοπό να του δώσει την ευκαιρία να μπει ξανά στο rotation.

Σε ό,τι αφορά στις προσθήκες, ο Μάντζιος θέλει άμεσα την απόκτηση ενός παίκτη για τη θέση “6”. Εκεί, υπάρχουν ο Ζαν Ζουλς Εμβοντό και ο Σεΐκ Ντουκουρέ, όμως, είναι εμφανές ότι χρειάζεται ένας ακόμη, που να μπορεί να καλύψει με επιτυχία το πόστο. Ο Ρούμπεν Πάρντο βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (28/8) στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, καθώς και για τα διαδικαστικά για υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τους “κίτρινους”, όμως, περισσότερο αγωνίζεται ως δημιουργικός μέσος, παρά ως αμυντικός μέσος. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα χρειαστεί να βρεθεί ένα… καθαρόαιμο “εξάρι”.

Ενίσχυση στους κεντρικούς αμυντικούς

Η απουσία του Γιακούμπ Μπράμπετς σε σημαντικά παιχνίδια το προηγούμενο διάστημα κατέδειξε την ανάγκη για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό. Ο Φραν Βέλεθ είναι στη Θεσσαλονίκη και αναμένονται τα απαραίτητα έγγραφα από τη Σαουδική Αραβία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους “κίτρινους” και να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Άρης. Ο Ισπανός θα είναι μια σημαντική προσθήκη στους στόπερ. Ίσως, όμως, να μην είναι η μοναδική.

Κι αυτό, διότι νέες αναφορές σήμερα (28/8) σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ κάνουν λόγο για έλευση -τελικά- του Μίσελ στη Θεσσαλονίκη και υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, που αγωνίζεται στην Κ20 της Παλμέιρας, ενδέχεται να αποτελέσει ένα ακόμη απόκτημα των “κίτρινων” για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Ο Σουλεϊμάνοφ

Δεν είναι μόνο η αμυντική γραμμή του Άρη, όμως, που χρειάζεται ενίσχυση. Μετά την αποχώρηση του Λουίς Πάλμα με προορισμό τη Σκωτία για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σέλκτικ και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, μια θέση στους πλάγιους μεσοεπιθετικούς άδειασε και μένει να συμπληρωθεί.

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ προορίζεται να καλύψει το κενό. Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός είναι πάντα σε αναμονή της έκδοσης της βίζας του, για να μπορέσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να προχωρήσουν τα διαδικαστικά, ώστε να επικυρώσει τη συμφωνία του με την ΠΑΕ Άρης και να ενισχύσει το ρόστερ των “κίτρινων”. Ως δανεικός από την Κράσνονταρ για ένα έτος, όπως επισημαίνουν ρώσικα δημοσιεύματα, με οψιόν αγοράς 1 εκατομμύριο ευρώ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Άρης περιμένει και την επίσημη απάντηση της ΕΠΟ, αναφορικά με το θέμα της τιμωρίας του Σουλεϊμάνοφ στο Ισραήλ. Σχετικά με αυτό, εκφράζεται από τους “κίτρινους” η αισιοδοξία ότι δεν θα ισχύσει, αρκεί να το έχουν στα χέρια τους και εγγράφως. Εφόσον έτσι κυλήσουν τα πράγματα, ο παίκτης θα τεθεί στη διάθεση του Μάντζιου στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα