Άρης: Μια εξάδα παίκτες περιμένει ο Μάντζιος

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά έξι παίκτες περιμένει ο Άκης Μάντζιος να ενσωματωθούν στις προπονήσεις του Άρη, για να είναι πλήρες το ρόστερ εν όψει της πρώτης αναμέτρησης της Super League 1 της σεζόν 2021-2022, με αντίπαλο τον ΟΦΗ, την ερχόμενη Δευτέρα 13/9, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Όλοι αυτοί απουσιάζουν για διαφόρους λόγους και από σήμερα (6/9) αναμένεται να αρχίσουν να εντάσσονται σταδιακά στο πρόγραμμα των “κίτρινων”.

Κατ’

αρχάς, οι δύο τραυματίες, Μπρούνο Γκάμα και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Το τελευταίο δεκαήμερο έχασαν έδαφος με τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν και από σήμερα αναμένεται να αρχίσουν να ανεβάζουν ρυθμό, ώστε να είναι έτοιμοι στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος.

Έπειτα, οι διεθνείς Τζέιμς Τζέγκο, Ντάνιελ Σούντγκρεν και Μοχανάντ Αλί. Ο πρώτος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Αυστραλία, ο δεύτερος με την Εθνική Σουηδίας και ο τρίτος με την Εθνική Ιράκ. Και οι τρεις αναμένεται να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (10/9) και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή του Άρη.

Ο Τσέχος διεθνής Γιάκομπ Μπράμπετς δεν συμμετέχει σε αυτή τη φάση στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του. Βεβαίως, στην Τσεχία βρισκόταν μέχρι σήμερα, για να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις πριν έρθει για εγκατάσταση στην Ελλάδα. Από σήμερα είναι στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με τους “κίτρινους”.

Keywords
Τυχαία Θέματα