Άρης: Πάει για το +3, με Μενέντες, Σαβέριο, Ζαγαρίτη

Ο Άρης θέλει να κλείσει την αριστερή του πλευρά στο ρόστερ το συντομότερο δυνατό, γι’ αυτό και προχωρά τις υποθέσεις που έχει ανοίξει με τους Τζόναθαν Μενέντες, Κίκε Σαβέριο και Βασίλη Ζαγαρίτη. Εντός των επόμενων ημερών, οι “κίτρινοι” ευελπιστούν ότι θα έχουν τελικές απαντήσεις και στις τρεις περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν, ώστε να οριστικοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό η σύνθεση του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Ο Ζαγαρίτης αγωνίζεται στη θέση

του αριστερού μπακ, ενώ οι Μενέντες και Σαβέριο κυρίως στη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού. Κάτι που σημαίνει, ότι εφόσον αποκτηθούν αυτοί οι τρεις, μαζί με τον Ρόναλντ Ματαρίτα, ο οποίος έχει ανακοινωθεί ήδη, κλείνουν την τετράδα της αριστερής πλευράς.

Θυμίζουμε ότι οι “κίτρινοι”, εκτός του Ματαρίτα, έχουν ανακοινώσει άλλους τέσσερις παίκτες σε διάφορες θέσεις, στις οποίες ήθελαν ενίσχυση. Ο Ντομαγκόι Πάβισιτς παίζει ως αμυντικός, δημιουργικός και επιτελικός μέσος, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης στη θέση “1”, ο Βαλεντίνο Φατόρε είναι δεξιός οπισθοφύλακας και ο Αντώνης Αηδόνης είναι κεντρικός αμυντικός. Βεβαίως, οι “κίτρινοι” αναμένεται να κινηθούν και για δεξιό μεσοεπιθετικό, όπως και για κεντρικό επιθετικό, ώστε να δυναμώσουν κι άλλο σε αυτές τις θέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα