Άρης: Περιμένει πρόστιμο τον Ματέο Γκαρσία

Άρης: Περιμένει πρόστιμο τον Ματέο ΓκαρσίαtnalΤρί, 12/29/2020 - 10:55

Ο Ματέο Γκαρσία αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο από τη διοίκηση του Άρη, για την αργοπορημένη επιστροφή του από την Αργεντινή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Άκης Μάντζιος παρέπεμψε το θέμα στη διοίκηση των “κίτρινων”, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να είναι αποφασισμένος να τιμωρήσει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, καθώς δε θέλει να υπάρχουν κρούσματα απειθαρχίας στις τάξεις της ομάδας. Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των “κίτρινων”

εμφανίζεται εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του παίκτη, ο οποίος αποτελεί προσωπική του επιλογή. Τέλος, οι “κίτρινοι” περιμένουν καλύτερες εμφανίσεις από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό το προσεχές διάστημα, καθώς θεωρούν πως μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στην ομάδα του Μάντζιου. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Ματέο Γκαρσία αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο από τη διοίκηση του Άρη, για την αργοπορημένη επιστροφή του από την Αργεντινή. Article publish on Τρί, 12/29/2020 - 10:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα