Άρης: Προ των πυλών ο Μπρούνο Κόστα!

Ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 25χρονο Πορτογάλο αμυντικό μέσο, Μπρούνο Κόστα! Ο παίκτης ανήκει στην Πόρτο. Με τους “δράκους” ο πρώην διεθνής με την Εθνική ομάδα U21 της Πορτογαλίας έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2024 και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο υπολογίζεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Κόστα παίζει κατά κύριο λόγο στη θέση “6”, όμως, έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως επιτελικός μέσος,

στη θέση “8”, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και ως δεξιός οπισθοφύλακας. Οι “κίτρινοι” θέλουν να τον αποκτήσουν ακριβώς για να καλύψουν ένα χώρο στον άξονα, στη μεσαία γραμμή, στον οποίο έχει εντοπιστεί κενό.

Όπως λένε οι πληροφορίες, ο ίδιος ο παίκτης αναζητούσε ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η Πόρτο δεν εμφανίζεται αρνητική να τον παραχωρήσει, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά από την παραχώρησή του. Με αυτά τα δεδομένα, οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και την πορτογαλική ομάδα και είναι κοντά στην οριστικοποίηση της συμφωνίας για την απόκτησή του.

Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο οι “κίτρινοι” να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών. Πάντως, το περασμένο Σάββατο (20/8) ο Κόστα αγωνίστηκε βασικός για 72′ λεπτά στο ντέρμπι της Πόρτο με τη Σπόρτινγκ, καλύπτοντας το κενό του Γκρούγιτς στον χώρο του κέντρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα