Άρης στιγμές 2023: Ο πολύτιμος κύριος Νταρίντα (Video)

Στα τέλη του Δεκέμβρη του 2022, προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Βλαντιμίρ Νταρίντα. Ο Τσέχος διεθνής μέσος, άρτι αφιχθείς από τη Χέρτα Βερολίνου, με δέκα χρόνια καριέρας συνολικά στη Γερμανία, 225 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα, 22 γκολ και 25 ασίστ, έδωσε αμέσως άλλη δυναμική στους “κίτρινους”, ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας της χώρας του, επιδεικνύοντας απόλυτο επαγγελματισμό και εξαιρετικά

στοιχεία ως χαρακτήρας, μπήκε αμέσως στο κλίμα και άρχισε να αλωνίζει τα ελληνικά γήπεδα! Με ατελείωτο τρέξιμο, πίεση στους αντιπάλους και συμμετοχή στην οργάνωση του παιχνιδιού, έκανε τη διαφορά για τον Άρη στο δεύτερο μισό της σεζόν 2022-2023, κατά το οποίο μέτρησε 23 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου, όλες ως βασικός, με 5 γκολ και 4 ασίστ.

Στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν είναι γεγονός ότι είχε κάποια σκαμπανεβάσματα, κυρίως λόγω ενοχλήσεων που τον ταλαιπώρησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως, από τον Νοέμβριο και μετά δείχνει ότι βρίσκει τον εαυτό του. Μέχρι τώρα τη σεζόν 2023-2024 έχει 18 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Το πρώτο του παιχνίδι με τον Άρη ήταν το κλάσικο της Θεσσαλονίκης, με τον αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στις 4 Ιανουαρίου 2023, στην Τούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα