Άρης: Στην Αθήνα ο Σεΐκ, στο νοσοκομείο ο Καρυπίδης

Εξέλιξη παρουσίασε το θέμα της επικείμενης μεταγραφής του Παπέ Σεΐκ στον Άρη. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος επιτελικός μέσος είναι από χθες (14/6) στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τον επικεφαλής της “κίτρινης” ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη. Μια πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε, όμως, ο τελευταίος εισήχθη σήμερα εκτάκτως και εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λόγω προσωπικού προβλήματος, κι έτσι το ζήτημα δεν ολοκληρώθηκε.

Για την ακρίβεια, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο Θόδωρος

Καρυπίδης επρόκειτο να έχει δεύτερη συζήτηση με τον Παπέ Σεΐκ, σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες του συμβολαίου που του προτείνει η ΠΑΕ Άρης. Τον επικεφαλής του “κίτρινου” συλλόγου, όμως, πρόλαβε το προσωπικό του πρόβλημα, οπότε το δεύτερο ραντεβού πήρε αναβολή για όταν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Επ’ αυτού, οι πληροφορίες λένε ότι ήδη είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι ο Παπέ Σεΐκ μένει ελεύθερος στο τέλος του τρέχοντος μήνα από την Ολιμπίκ Λιόν, στην οποία ανήκει. Στη γαλλική ομάδα την περασμένη σεζόν δεν είχε συμμετοχή σε κάποιο παιχνίδι. Παρέμεινε ανενεργός, στοιχείο που οι “κίτρινοι” λαμβάνουν σοβαρά υπόψη στην πρόταση που κάνουν στον Σενεγαλέζο παίκτη, στον οποίο, ουσιαστικά, δίνουν μια ευκαιρία να αναγεννηθεί αγωνιστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα