Άρης: Στην ατζέντα ξανά ο Θαμόρα

Ο Αλβάρο Θαμόρα επανέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Άρη. Ο 21 ετών μεσοεπιθετικός από την Κόστα Ρίκα είχε απασχολήσει τους “κίτρινους” τον περασμένο Ιανουάριο κι όπως φαίνεται έχει παραμείνει στη λίστα των υποψηφίων προς απόκτηση αυτό το καλοκαίρι.

Ο παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως αριστερός μεσοεπιθετικός, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην ίδια θέση δεξιά, καθώς και ως κεντρικός επιθετικός, ανήκει στην ομάδα της χώρας του, Σαπρίσα, με την οποία έχει

συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου του 2026.

Οι “κίτρινοι” τον περασμένο Ιανουάριο συζήτησαν με την ομάδα του το ενδεχόμενο του δανεισμού του μέχρι το τέλος της σεζόν 2022-2023, όμως, για οικονομικούς λόγους δεν τελεσφόρησε η συμφωνία. Συγκεκριμένα, ενώ αρχικά οι τρεις πλευρές (Σαπρίσα, Άρης και παίκτης) συμφώνησαν για τον δανεισμό του Θαμόρα με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, τελικώς κάποια σημεία στο οικονομικό μεταξύ των δύο συλλόγων δεν επέτρεψαν το deal να ολοκληρωθεί.

Πλέον, ο Θαμόρα απασχολεί και πάλι τους “κίτρινους” και οι συζητήσεις είναι ξανά σε εξέλιξη. Φυσικά, παραμένει άγνωστο ακόμη, αν αυτή τη φορά θα έχουν θετική κατάληξη. Να σημειωθεί ότι ο Θαμόρα είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, μετρώντας 4 συμμετοχές ως τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα