Άρης: Στόχος η πρώτη τετράδα

Αλλαγμένος σε πολύ μεγάλο βαθμό ξεκινάει ο Άρης το νέο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά δεκαοκτώ (18) είναι οι παίκτες που έχουν φύγει από το ρόστερ της περασμένης σεζόν, ενώ δεκατέσσερις (14) είναι αυτοί που έχουν αποκτηθεί έως τώρα, κι ενώ ακόμη τρέχει η μεταγραφική περίοδος. Αυτό που δεν έχει αλλάξει, όμως, είναι ο στόχος των “κίτρινων”. Παραμένει η είσοδος στην πρώτη τετράδα

της τελικής κατάταξης της βαθμολογίας -και μάλιστα όσο ψηλότερα γίνεται.

Ο πάγκος

Η αλλαγή στο έμψυχο δυναμικό μπορεί να είναι βαθιά, αλλά ο υπεύθυνος στον πάγκο είναι ο ίδιος με το τελείωμα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Ο Απόστολος Τερζής πήρε το χρίσμα στις 5 του περασμένου Φεβρουαρίου, έκλεισε τη σεζόν καθοδηγώντας τους “κίτρινους” στις τελευταίες δεκαπέντε (15) αγωνιστικές, διαδεχόμενος τον Άλαν Πάρντιου, και η διοίκηση αποφάσισε να τον διατηρήσει στη θέση του. Είναι η πρώτη φορά για αυτόν, που αναλαμβάνει ομάδα της μεγάλης κατηγορίας από το ξεκίνημα της σεζόν.

Το αστέρι

Ο Άρης έχει αποκτήσει δεκατέσσερις (14) νέους παίκτες, κάποιοι εκ των οποίων με βαρύ βιογραφικό, όπως ο Μοντόγια, όμως, το μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο Λουίς Πάλμα. Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα έχει εξελιχθεί αγωνιστικά στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ανεβάζοντας κατά πολύ τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και αποτελεί μαγνήτη για το κοινό, αλλά και για πολλές ομάδες ανά τον κόσμο, που ορέγονται να τον αποκτήσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά του έπαιξε πολύ όλο το καλοκαίρι σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια κι εξακολουθεί να παίζει. Την περασμένη σεζόν την έκλεισε με 13 γκολ και 5 ασίστ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις κι αυτά τα επιτεύγματα δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Ήρθαν: Λορέν Μορόν, Νταβίντ Κάρλσον, Μάρτιν Μοντόγια, Νέβεν Τζούρασεκ, Τζόναθαν Μενέντεζ, Ρόναλντ Ματαρίτα, Ντομαγκόι Πάβισιτς, Φράνκο Φεράρι, Ζαν Ζουλς Εμβοντό, Βαλεντίνο Φατόρε, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Αντώνης Αηδόνης, Κίκε Σαβέριο, Αλβάρο Ζαμόρα

Έφυγαν: Σαλέμ Εμπακατά, Ματέο Γκαρσία, Μάρβιν Πίρσμαν, Ραφαήλ Σγούρος, Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, Χουάν Ιτούρμπε, Πίτερ Ετέμπο, Χρήστος Χατζηιωάννου, Κωνσταντίνος Τανούλης, Μάριος Σιαμπάνης, Γιώργος Καρακασίδης, Νικολάς Ενκουλού, Μπράντλεϊ Μαζικού, Χρήστος Μαρμαρίδης, Μπράιαν Νταμπό, Ραφαέλ Καμάτσο, Ιζέτ Χαΐροβιτς, Αμπουμπακάρ Καμαρά.  

Keywords
Τυχαία Θέματα