Άρης: Συμφωνία με Νταρίντα!

Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα ντύνεται στα κίτρινα! Ο Τσέχος διεθνής μέσος συμφώνησε σήμερα (12/12) με τον Θόδωρο Καρυπίδη, στη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα, σχετικά με όλα όσα αφορούν τη μεταγραφή του στον Άρη, με συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 2,5 ετών, έως το καλοκαίρι του 2025, δηλαδή. Αυτό που μένει για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” είναι να μείνει ελεύθερος από τη Χέρτα Βερολίνου, με την οποία

δεσμεύεται με συμφωνητικό έως τον Ιούνιο του 2023.

Όπως είναι γνωστό από μέρες, ο Νταρίντα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας του Άρη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας στις θέσεις των αμυντικών μέσων, αλλά και του επιτελικού, μιας και μπορεί ο παίκτης να τις καλύψει και τις δύο. Για τη σημερινή μέρα είχε προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του ίδιου και του εκπροσώπου του και του επικεφαλής της διοίκησης της “κίτρινης” ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, στην Αθήνα για την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Όπως κι έγινε!

Από τη στιγμή που ο Νταρίντα θα πάρει την ελευθέρας του από τη Χέρτα, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα, θα μεταβεί από το Βερολίνο στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί με τους “κίτρινους” και να ξεκινήσει προπονήσεις μαζί τους, ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί με το άνοιγμα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Όπως φαίνεται, οι διοικούντες τη γερμανική ομάδα δεν έχουν αντίρρηση να τον αφήσουν ελεύθερο άμεσα, μιας και δεν είναι στα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Νταρίντα είναι γεννημένος στις 8 Αυγούστου του 1990, που σημαίνει ότι είναι 32 ετών. Στη Γερμανία πήγε πρώτα στη Φράιμπουργκ, με μεταγραφή από τη Βικτόρια Πλζεν το καλοκαίρι του 2013. Εκεί έμεινε έως το καλοκαίρι του 2015, όταν πήρε μεταγραφή στη Χέρτα Βερολίνου, από την οποία δεν έφυγε ποτέ τα χρόνια που ακολούθησαν έως τώρα.

Στην Μπουντεσλίγκα μετρά 224 συμμετοχές με τη Φράιμπουργκ και τη Χέρτα, έχοντας συνολικά 22 γκολ και 32 ασίστ. Στην πρώτη κατηγορία της Τσεχίας έχει 61 συμμετοχές, όλες με τη Βικτόρια Πλζεν, με 12 γκολ και 12 ασίστ. Έχει 3 συμμετοχές με την Πλζεν στο Champions League, άλλες 19 συνολικά με την Πλζεν, τη Φράιμπουργκ και την Χέρτα στο Europa League, αλλά και συμμετοχές στα προκριματικά του Champions League (7 με την Πλζεν) και του Europa League (8 συνολικά, 4 με την Πλζεν και άλλες 4 με τη Χέρτα).

Keywords
Τυχαία Θέματα