Άρης: Τρέχει να προλάβει ο Ρουπ

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Λούκας Ρουπ, σε ό,τι αφορά στην αποκατάστασή του από τον σοβαρό, όπως αποδείχθηκε, τραυματισμό που είχε στους οπίσθιους μηριαίους, και στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο Γερμανός μέσος του Άρη προπονήθηκε και σήμερα (27/4) μόνος του, ανεβάζοντας ρυθμό. Αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, μαζί με τους συμπαίκτες του, με στόχο να προλάβει να έχει συμμετοχή

σε κάποιο ή κάποια από τα εναπομείναντα παιχνίδια των “κίτρινων” στα πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Στο μεταξύ, μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Πέρα από τον Ρουπ, ο οποίος έκανε ατομική προπόνηση, ο Μόουζες Οντουμπάτζο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Κι αυτός κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει κάποιο ή κάποια από τα παιχνίδια στα πλέι οφ, ως το τέλος της σεζόν.

Οι “κίτρινοι” θα επανέλθουν κανονικά στις προπονήσεις αύριο το απόγευμα. Η προπόνηση της Παρασκευής (28/4) θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, και θα είναι η πρώτη εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (30/4, 20:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα