Άρης: Ξεχνάει Κύπελλο, βλέπει ΠΑΟΚ

Την χάρηκαν με την ψυχή τους την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου οι παίκτες του Άρη στο φινάλε του χθεσινού (6/3) επαναληπτικού ημιτελικού με τον Παναιτωλικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όμως, ως εκεί! Από σήμερα (7/3) επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους και κοιτάζουν ήδη μπροστά, το πρώτο ντέρμπι στη διαδικασία των πλέι οφ της Stoiximan Super League, που είναι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (10/3).

Το σύνθημα το έριξε πρώτος ο Φραν

Βέλεθ με τις δηλώσεις που έκανε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά εκεί: “Από σήμερα, όμως, τα κεφάλια μέσα. Έχουμε μπροστά μας τα playoffs, που θα είναι μια δύσκολη και απαιτητική διαδικασία. Όποιος νομίζει ότι δεν μας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη διαδικασία των αγώνων κάνει λάθος. Μας ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα. Μας περιμένουν πολλά ντέρμπι και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Κατ΄ εφαρμογή αυτού του σκεπτικού, λοιπόν, οι παίκτες του Άρη συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι στο “Δασυγένειο” κι έκαναν την πρώτη τους προπόνηση εν όψει πλέι οφ. Στο σημερινό πρόγραμμα, από το οποίο απουσίαζε ο Ρουμπέν Πάρντο, ο οποίος συνεχίζει πρόγραμμα θεραπείας, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο έκανε αποθεραπεία και το δεύτερο ασκήσεις ενεργοποίησης, rondo game, τακτική και τελειώματα φάσεων.

Αύριο, Παρασκευή, οι “κίτρινοι” θα προπονηθούν το πρωί και πάλι στο «Δασυγένειο».

Keywords
Τυχαία Θέματα