Άρης: Ξεχνάνε τη γιορτή και βλέπουν Λαμία

Μεγάλες στιγμές έζησαν οι παίκτες του Άρη στη διάρκεια των χθεσινών (25/3) εκδηλώσεων στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης για τη συμπλήρωση 110 ετών από την ίδρυση του συλλόγου. Εκεί αποθεώθηκαν και ένιωσαν την υποστήριξη των φίλων της ομάδας στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας την τρέχουσα σεζόν, όμως, μπροστά υπάρχει η Λαμία,

στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Πλέον, εκεί στρέφουν το ενδιαφέρον τους.

Οι “κίτρινοι” μπήκαν πολύ δυνατά στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος, με νίκη απέναντι στον “αιώνιο” εχθρό, τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για την 1η αγωνιστική. Το ίδιο θέλουν να συνεχίσουν, έχοντας μάλιστα μπροστά τους το πολύ πιο χαμηλό εμπόδιο της ομάδας της Φθιώτιδας την ερχόμενη Κυριακή (31/3) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Επειδή, ακριβώς, σκοπός τους είναι να βάλουν κι άλλο τρίποντο στο σακούλι, αλλά και να διατηρήσουν το καλό κλίμα, που έχει δημιουργηθεί στο σύλλογο γενικότερα μετά την προηγούμενη δική τους νίκη, καθώς και λόγω της δυναμικής των πρόσφατων εορταστικών εκδηλώσεων, φροντίζουν να είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχουν μπροστά τους.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιο, είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών παικτών. Ως εκ τούτου, μπορεί να καταστρώνει το πλάνο του για το παιχνίδι έχοντας διαθέσιμες όλες τις επιλογές του -μέχρι σήμερα, τουλάχιστον.

Η προπόνηση ομάδας σήμερα (26/3) έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, με τους παίκτες να εκτελούν αρχικά ασκήσεις ενεργοποίησης κι εν συνεχεία να επιδίδονται σε ασκήσεις passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας, ασκήσεις pressing και τελικές. Και αύριο οι “κίτρινοι” θα προπονηθούν το πρωί στο Δασυγένειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα