Άρης: Ξεκινάει με υψηλές προσδοκίες και θέλει μόνο νίκη!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, με δήλωση που έκανε την περασμένη Πέμπτη (18/8) όρισε τους στόχους του Άρη στις εγχώριες διοργανώσεις για τη σεζόν 2022-2023. “Μας ενδιαφέρουν και οι δύο στόχοι στην Ελλάδα. Και θα τους διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Με πίστη, υπομονή και επιμονή”, ανέφερε ρητά και κατηγορηματικά σε αυτήν ο επικεφαλής της της διοίκησης της “κίτρινης” ΠΑΕ, οπότε δεν χωρά αμφισβήτηση για το ποιες είναι οι βλέψεις με τις οποίες μπαίνει η ομάδα σήμερα

(21/8, 20:30, NS Prime) στο νέο πρωτάθλημα της SL1!

Απέναντι στον Λεβαδειακό, λοιπόν, ο στόχος είναι ένας: η κατάκτηση των τριών πόντων. Διότι μόνο έτσι οι “κίτρινοι” θα δικαιολογήσουν εξ αρχής, στον ίδιο τους τον εαυτό πρωτίστως, τις υψηλές βλέψεις που έχουν. Με αντίπαλους τους νεοφώτιστους στην κατηγορία, σε αγώνα εντός έδρας, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό τους από τη νίκη και το πρώτο τρίποντο της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου!

Το μήνυμα το πέρασε και ο Χερμάν Μπούργος στους παίκτες του. Στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Βοιωτίας, ο Αργεντίνος προπονητής του Άρη ήταν σαφής και ξεκάθαρος στα λεγόμενά του: “Πάμε δυνατά για την πρώτη νίκη”, τόνισε, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι οι παίκτες θα μπούνε με το δεξί στο νέο σιρκουί.

Κι οι ποδοσφαιριστές του Άρη, όμως, κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τον επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Παράδειγμα ο Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος μιλώντας στη NOVA για το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν απλώς αισιόδοξος για την επικράτηση, αλλά δικαιολόγησε με τα λεγόμενά του από πού πηγάζει αυτή η αισιοδοξία. “Έχουμε αβαντάζ λόγω έδρας και μομέντουμ στο σκοράρισμα!”, είπε μεταξύ άλλων ο Νιγηριανός φουλ μπακ.

Και ο Μάριος Σιαμπάνης, όμως, ο οποίος σαφώς και γνωρίζει πολύ καλύτερα από το νεοφερμένο στα μέρη μας Οντουμπάτζο την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, εξέφρασε την ίδια αισιοδοξία με τον καινούργιο συμπαίκτη του για το τρίποντο στη σημερινή συνάντηση με τον Λεβαδειακό. “Έχουμε υψηλή ποιότητα ως ομάδα, έχουμε αποκτήσει ρυθμό από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αν καταφέρουμε να σκοράρουμε απέναντι στον αντίπαλο, θα κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς και τελικώς πιστεύω ότι θα νικήσουμε”, σχολίασε ο Έλληνας τερματοφύλακας του Άρη στη NOVA.

Ο Χερμάν Μπούργος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών παικτών εν όψει της σημερινής αναμέτρησης. Όσους παίκτες άφησε εκτός αποστολής, τους άφησε από επιλογή, όχι εξ ανάγκης, αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι ο Άρης διαθέτει έξι ξένους (μη κοινοτικούς, δηλαδή) και στο φύλλο αγώνα πρέπει να αναγράφονται πέντε. Συγκεκριμένα, αυτοί που δεν μπήκαν στην εικοσάδα είναι οι Iturbe, Hajrovic, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Καρακασίδης, Παναγίδης. Ο πρώτος είναι που έμεινε εκτός επειδή δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Κουέστα, Σιαμπάνη, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμάτσο, Εμπακατά, Ντιοπ, Οντουμπάτζο, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Χατζηιωάννου, Τανούλη. Είναι σημαντικό ότι ο Ζερβίνιο, ο οποίος δεν έπαιξε λεπτό στους ευρωπαϊκούς αγώνες, είναι μέσα, καθώς ο Μπούργος θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Σε ότι αφορά στην αρχική ενδεκάδα, αυτή αναμένεται να παραταχθεί σε σχηματισμό 4-4-2, με τον Κουέστα στην εστία, τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς κεντρικούς αμυντικούς, τους Οντουμπάτζο δεξιά στην άμυνα και Πίρσμαν αριστερά, τους Νταμπό και Ντουκουρέ αμυντικούς μέσους, τους Μαντσίνι και Καμάτσο στις πτέρυγες και τους Πάλμα και Γκρέι επιθετικό δίδυμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα