Αρμάνι - Φενέρ 92-100: Εκπληκτική στο δεύτερο μέρος (hls)

Αρμάνι - Φενέρ 92-100: Εκπληκτική στο δεύτερο μέρος (hls) navgouliΤετ, 03/03/2021 - 23:54

Η Φενέρ πήρε ένα τεράστιο διπλό στο Μιλάνο, κέρδισε την Αρμάνι με 92-100 και ισοφάρισε την διαφορά με την οποία είχε χάσει τον περασμένο Δεκέμβρη στην έδρα της. 

Οι Τούρκοι έκαναν ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, στην τρίτη περίοδο πέτυχαν 28 πόντους κι εκεί ουσιαστικά έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη τους. Εκπληκτικό παιχνίδι από τους Λορέντζο Μπράουν και Νάντο Ντε Κολό.

Σημαντικά

τα εννιά επιθετικά ριμπάουντ που πήραν, εκ των οποίων τα τέσσερα του Βέσελι. Θετικοί ο Γκούντουριτς, ο Πιέρ κι ο Ντουβερίογλου, όσο αγωνίστηκε. 

Από την Αρμάνι που δεν έπαιξαν ο Ντιλέινι κι ο Λεντέι ο Πάντερ κάποια στιγμή έδειξε να παίρνει προσωπικά την επιστροφή της ομάδας του στην διεκδίκηση του αγώνα, ενώ ο Ντατόμε ήταν καλός αλλά… σιωπηλός όταν το παιχνίδι μπήκε στα κρίσιμε τελευταία λεπτά του. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Armani Milano - Μπάσκετ Fenerbahce - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Armani Milano ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Φενέρ πήρε ένα τεράστιο διπλό στο Μιλάνο, κέρδισε την Αρμάνι με 92-100 και ισοφάρισε την διαφορά με την οποία είχε χάσει τον περασμένο Δεκέμβρη στην έδρα της.
Article publish on Τετ, 03/03/2021 - 23:54 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα