Αρμάνι - Μακάμπι 87-68: Περίπατος για τους Ιταλούς (hls)

Αρμάνι - Μακάμπι 87-68: Περίπατος για τους Ιταλούς (hls) navgouliΠέμ, 02/18/2021 - 23:38

Θεωρητικά η Αρμάνι είχε μπροστά της ένα ντέρμπι με την Μακάμπι στο Μεντιολάνουμ Φόρουμ. Τελικά μόνο τέτοιο δεν ήταν το παιχνίδι κι οι Ιταλοί επικράτησαν μάλλον εύκολα με 87-68 της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου. 

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι βρήκαν καλύτερο ρυθμό και με κλειδί σε άμυνα κι επίθεση τον Σαβόν Σιλντς έχτισαν την πρώτη τους διαφορά (21-11). Η Μακάμπι δεν μπορούσε να θέσει σε λειτουργία τα επιθετικά της όπλα. 
Ο

Σκότι Γουίλμπεκιν τελείωσε το ματς με μηδέν πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής. Αυτό έχει συμβεί μόλις τρεις φορές στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα και τελευταία φορά που συνέβη ήταν πριν από περίπου έναν χρόνο σε παιχνίδι της Μακάμπι με την Φενέρ. 

Αρνητικός στο πρώτο μέρος ήταν κι ο Ντόρσεϊ, ο οποίος ωστόσο στην επανάληψη έδωσε κάποιες λύσεις στην Μακάμπι. Πάντερ, Χάινς και Ροντρίγκεζ στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν επιθετικό ρεσιτάλ και οδήγησαν με άνεση την Αρμάνι στην 16η φετινή της νίκη. 
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Armani Milano - Μπάσκετ Maccabi Tel Aviv - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Armani Milano ΔΙΕΘΝΕΙΣ Αρμάνι Μιλάνο-Μακάμπι Τελ Αβίβ: 87-68 Submitted by npilios on Παρ, 02/19/2021 - 00:01 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/VTR_ARMANI_MILAN_MACCABI_TEL_AV… ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague Highlights - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο-Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 25η αγωνιστική της Euroleague. ΜΠΑΣΚΕΤ Armani Milano Armani Milano - Μπάσκετ Maccabi Tel Aviv - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Θεωρητικά η Αρμάνι είχε μπροστά της ένα ντέρμπι με την Μακάμπι στο Μεντιολάνουμ Φόρουμ. Τελικά μόνο τέτοιο δεν ήταν το παιχνίδι κι οι Ιταλοί επικράτησαν μάλλον εύκολα με 87-68 της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Article publish on Πέμ, 02/18/2021 - 23:38 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα