Άρσεναλ: «Έξαλλος με Αρτέτα ο Ομπαμεγιάνγκ»

Άρσεναλ: «Έξαλλος με Αρτέτα ο Ομπαμεγιάνγκ»ageorgiΔευ, 03/15/2021 - 23:10

Ο Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ «βράζει» μετά την απόφαση του Μίκελ Αρτέτα να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας με Τότεναμ. Θα παίξει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό;

O Γκαμπονέζος αρχηγός, αρχισκόρερ και πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των «κανονιέρηδων» δε χρησιμοποιήθηκε καθόλου κόντρα στους «σπερς», καθώς έφτασε στο Emirates Stadium μετά την προκαθορισμένη ώρα.

Οι παίκτες του Αρτέτα

έπρεπε να κινηθούν προς το γήπεδο ο καθένας με δικό του μέσο λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού και ο Ομπαμεγιάνγκ επικαλέστηκε την κίνηση για την καθυστέρησή του.

Ο Ισπανός δεν το δέχτηκε, τον άφησε στον πάγκο βάζοντας τον Λακαζέτ (που πέτυχε το νικητήριο γκολ) και σύμφωνα με την Daily Mail o Ομπαμεγιάνγκ «έβραζε» από θυμό. Μάλιστα, δε συμμετείχε ούτε στους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του για τη νίκη, ούτε στην αποθεραπεία μετά τον αγώνα, ενώ αποχώρησε από το γήπεδο με τη Ferrari του μόλις 23 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα!

Ο Ομπαμεγιάνγκ είχε υποπέσει σε παράπτωμα αργοπορίας και νωρίτερα στη σεζόν, ενώ φέρεται να είχε σπάσει τους κανόνες για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού πηγαίνοντας να κάνει τατουάζ τον Φεβρουάριο!

Έτσι, ο Αρτέτα θέλησε να δώσει το μήνυμα ότι κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, έχει την υποστήριξη των άλλων top παικτών της Άρσεναλ γι’ αυτή την ενέργεια.

Το ερώτημα πλέον είναι αν η «τιμωρία» του Ομπαμεγιάνγκ ήταν απλά για ένα ματς και αν θα επανέλθει στη ρεβάνς των «16» του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό.

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal ΕΥΡΩΠΗ Ο Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ «βράζει» μετά την απόφαση του Μίκελ Αρτέτα να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας με Τότεναμ. Θα παίξει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό;

Article publish on Δευ, 03/15/2021 - 23:10 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα