Άρσεναλ-Λίβερπουλ 0-2: Νίκη «φωτιά» στην Premier! (vids)

Με τον Ζότα (55′) και τον Φιρμίνο (62′) που πέρασε ως αλλαγή στο ματς να σκοράρουν, η Λίβερπουλ έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Άρσεναλ στην εξ αναβολής 27η στροφή και έβαλε… φωτιά στην κορυφή της Premier League.

Οι Κόκκινοι του Μέρσεϊσαϊντ πανηγύρισαν το σπουδαίο διπλό στο «Emirates Stadium» χάρις σε ένα εξαιρετικό τους επτάλεπτο, στο οποίο μέτρησαν τα γκολ της επικράτησής τους.

Αρχικά ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε

την κάθετη πάσα του Τιάγκο και νίκησε τον Ράμσντεϊλ για το 1-0 στην τελευταία του ενέργεια στην αναμέτρηση, πριν αυτός και ο Ντίας αντικατασταθούν από τους Σαλάχ και Φιρμίνο αμέσως μετά.

Αμέσως μετά ο Βραζιλιάνος πήρε την σκυτάλη από τον Πορτογάλο και εκμεταλλευόμενος το κλέψιμο και την τελική πάσα του Ρόμπερτσον διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τη Λίβερπουλ, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Από την άλλη πλευρά η Άρσεναλ προσπάθησε να σταματήσει το… τρένο της ομάδας του Κλοπ, αλλά ο Αρτέτα και οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο στους αντιπάλους τους. Έτσι παρέμειναν στην τέταρτη θέση και στο +1 από την πέμπτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας όμως και δύο ματς λιγότερα.

Η ταυτότητα του ματς:

Premier League: 27η αγωνιστική

Γήπεδο: «Emirates Stadium»

Διαιτητής: Μάρινερ

Κίτρινες: 63′ Φιρμίνο

Σκόρερ: 55′ Ζότα, 62′ Φιρμίνο

Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Σοάρες, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τίρνι, Παρτέι, Τζάκα, Σάκα (74′ Πέπε), Έντεγκααρντ (67′ Σμιθ Ρόου), Μαρτινέλι, Λακαζέτ (81′ Ενκέτια)

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα (90′ Τζόουνς), Ντίας (56′ Σαλάχ), Ζότα (56′ Φιρμίνο), Μανέ

Keywords
Τυχαία Θέματα