Αστέρας Τρίπολης: Μεταμορφώνεται προς το χειρότερο, όταν φεύγει από την Αρκαδία

Ο Αστέρας Τρίπολης μας έχει συνηθίσει σε… υψηλές πτήσεις τα τελευταία χρόνια, κάτι που δεν συμβαίνει όμως και στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «Αρκάδες» βρίσκονται στην 10η θέση της Stoiximan Super League και η σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μη επιτυχημένη.

Μια αιτία που συντελεί σε αυτό είναι η συγκομιδή βαθμών της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σε 12 αγώνες μακριά από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε μία φορά. Ο απολογισμός πολύ κακός,

με πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Μοναδική χειρότερη ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι ο Λεβαδειακός, που έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις τρεις πόντους μακριά από την έδρα του.

Αντίθετα όταν οι παίκτες του Άκη Μάντζιου, πατάνε το χορτάρι της έδρας τους μοιάζουν να είναι μια διαφορετική ομάδα, που δυσκολεύει κάθε αντίπαλο. Αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα, αφού στην έδρα τους δεν έχουν χάσει από καμία εκ των τεσσάρων πρώτων ομάδων. Ισοπαλίες με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και τεράστια νίκη με τον Παναθηναϊκό. Μοναδική ήττα σε 12 αγώνες από τον Άρη με (2-0) την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από τους 24 βαθμούς που έχει καταφέρει να μαζέψει ο Αστέρας μέχρι στιγμής, οι 19 είναι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και οι άλλοι πέντε από τα εκτός έδρας παιχνίδια. Μια ομάδα με αυτά τα αποτελέσματα μακριά από το γήπεδό της, είναι δύσκολο να είναι πρωταγωνίστρια και αυτό έχει συμβεί και στο φετινό Αστέρα Τρίπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα