Άστον Βίλα: Ανεβασμένο το «αστεράκι» της (video)

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι, είναι το τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού, πριν από τον τελικό του UEFA Europa Conference League και με βάση τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του, ένας από τους παίκτες της που θα απασχολήσουν τους «ερυθρόλευκους», είναι ο Μόργκαν Ρότζερς.

Ο 21χρονος Άγγλος επιθετικός, που πρόσφατα χρίστηκε διεθνής με την Ελπίδων

της χώρας του, αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τη Μίντλεσμπρο της Τσάμπιονσιπ, αντί 9.4 εκατ. ευρώ.

Ο Ρότζερς, ξεκίνησε την καριέρα του από τη γειτόνισσα της Άστον Βίλα, Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον και σε ηλικία 17 ετών, τον απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι.

Με τους «γαλάζιους», δεν είχε συμμετοχές στην πρώτη ομάδα και δόθηκε δανεικός σε Λίνκολν Σίτι, Μπόρνμουθ και Μπλάκπουλ, πριν μετακομίσει το καλοκαίρι του 2023 στη Μίντλεσμπρο.

Στο Ρίβερσαϊντ, ξεχώρισε, καθώς πέτυχε 2 γκολ και έδωσε 6 ασίστ, σε 26 εμφανίσεις στην Τσάμπιονσιπ, ενώ ήταν πρώτος σκόρερ του Λιγκ Καπ Αγγλίας, με 5 γκολ (3 ασίστ), στην πορεία μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Την 1η Φεβρουαρίου, ανακοίνώθηκε από την Άστον Βίλα και δύο μέρες μετά, έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ, ως αλλαγή κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο 21χρονος, άρχισε να παίρνει σιγά – σιγά χρόνο συμμετοχής και στην ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, κατέγραψε την πρώτη του ασίστ στα «σαλόνια».

Ακολούθησε το παρθενικό του γκολ, στο 3-3 με την Μπρέντφορντ, ενώ το δεύτερο τέρμα του, επιτεύχθηκε στη νίκη επί της Μπόρνμουθ την περασμένη Κυριακή, έχοντας έτσι δύο γκολ και μία ασίστ στις τέσσερις τελευταίες συμμετοχές του στο πρωτάθλημα.

Ο νεαρός, έκανε και το ντεμπούτο του στην Ευρώπη, παίζοντας στα ματς με Άγιαξ και Λιλ, για τους «16» και τους «8» του UEFA Europa Conference League

Ο δεξιοπόδαρος στράικερ, αγωνίζεται με ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και ως σέντερ φορ, ενώ με ύψος 1.87 μ., αποτελεί απειλή για τις αντίπαλες άμυνες και στο ψηλό παιχνίδι.

Δείτε τα γκολ και τις ασίστ του στην Πρέμιερ Λιγκ, στο video του Novasports.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άστον Βίλα, Ανεβασμένο,aston vila, anevasmeno