Άστον Βίλα-Μπρέντφορντ 3-3: Κανείς ευχαριστημένος

Μέτριο ποιοτικά και με ελάχιστες σημαντικές στιγμές του πρώτο ημίχρονο στο “Βίλα Παρκ”. Οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Φρανκ αμύνθηκαν εξαιρετικά σε αυτό το διάστημα χωρίς να αφήσουν χώρους δημιουργίας στους γηπεδούχους.

Μάλιστα η Μπρέντφορντ ήταν η ομάδα που απειλησε πρώτη και μάλιστα δύο φορές. πρώτα με τον Ρεγκιλόν στο πρώτο λεπτό και τον ΜΝπέιλι να προλαβαίνει με προβολή να τον δυσκολέψει και στη συνέχεια με εκτέλεση φάουλ του Εμπεμό και τη μπάλα να φέυγει εκατοστά έξω απο το δοκάρι του Μαρτίνες.

Η Άστον Βίλα δημιούργησε μόνο μια καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε

το σκορ, όταν στο 39ο λεπτό ο πρώτος σκόρερ της στη σεζόν, Όλι Γουότκινς νίκησε στον αέρα τους αντίπαλους αμυντικούς και τον Φλέκεν διαμορφώνοντας το 1-0 με το 17ο γκολ του στην εφετινή Premier League.

Σπουδαίο ματς με πέντε γκολ στην επανάληψη. Ο Ρότζερς πέτυχε το 2-0 με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Άστον Βίλα, όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν εντυπωσιακά και ανέτρεψαν με τρία γκολ το αποτέλεσμα. Στο 59′ ο Γιόργκενσεν, δύο λεπτά αργότερα ο Εμπεμό και στο 68′ ο Ουίσα μετέτρεψαν το 2-0 σε 2-3!

Ο Γουότκινς με δεύτερο προσωπικό γκολ στην αναμέτρηση διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Keywords
Τυχαία Θέματα