Αταλάντα-Τζένοα 0-0: Με μαζική άμυνα βραχυκύκλωσε τη "Θεά"

Αταλάντα-Τζένοα 0-0: Με μαζική άμυνα βραχυκύκλωσε τη "Θεά"gripapΚυρ, 01/17/2021 - 21:07

Η Αταλάντα είχε την κατοχή, όχι όμως και τον τρόπο να νικήσει τον Περίν, με αποτέλεσμα η Τζένοα να πάρει πολύτιμο βαθμό στο Μπέργκαμο.

Μετά από 7 αήττητους αγώνες και απολογισμό 17 βαθμών, η Αταλάντα σταμάτησε μπροστά στο τε΄χιος που της άβελ η Τζένοα. Οι φιλοξενούμενοι με τον Μπαλαρντίνι στον πάγκο δείχνουν διαφορετική ομάδα, μπήκαν δυνατά στο ματς και στο πρώτο μέρος είχαν περισσότερες φάσεις από τους γηπεδούχους.

Με τον Γκολίνι να έχει εξαιρετικές αντιδράσεις και κανέναν

άλλο πλην του Ίλιτσιτς να μην έχει εμπνεύσεις στην αντίπαλη περιοχή, το μηδέν σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Το δεύτερο μέρος ήταν μονόλογος για τους Μπεργκαμάσκι, αλλά χωρίς καθαρές ευκαιρίες. Στο 65' είχε δοκάρι ο Χάτεμπερ στη σημαντικότερη στιγμή για τους νερατζούρι, οι οποίοι έχασαν ευκαιρία να πιάσουν στην τρίτη θέση Νάπολι και Ρόμα.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atalanta - Ποδόσφαιρο Genoa - Ποδόσφαιρο Off Off gripap Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atalanta ΙΤΑΛΙΑ Η Αταλάντα είχε την κατοχή, όχι όμως και τον τρόπο να νικήσει τον Περίν, με αποτέλεσμα η Τζένοα να πάρει πολύτιμο βαθμό στο Μπέργκαμο. Article publish on Κυρ, 01/17/2021 - 21:07 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα