Αταμάν: Η υγεία του Ναν, ο MVP Λάρκιν και ο Σαμοντούροφ

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη με 80-68. Ο Τούρκος προπονητής στάθηκε σε πολλά πρόσωπα της ομάδας του, αλλά και στον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος κατά τον ίδιο ήταν ο MVP της φετινής Euroleague.  

Αρχικά είπε: «Είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση

των νέων μας παικτών. Ειδικά για τον Σαμοντούροβ, έπαιξε κοντά στα 30 λεπτά. Εκανε πολύ καλή εμφάνιση . Όλα όσα έκανε ήταν σωστά, έδειξε ότι θα είναι ένας σταρ του Παναθηναικού και του ελληνικού μπάσκετ στο μέλλον».

Για το παιχνίδι: «Δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Παίξαμε σοβαρά, κάναμε μεγάλο ροτέισον, ξεκουράσαμε τους βασικούς μας παίκτες, παίξαμε καλό μπάσκετ κατά διαστήματα και τελειώσαμε μόλις με μία ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα που αποτελεί μια πολύ καλή πορεία».

Για τον τραυματισμό του Ναν: «Είχε ένα μικρό τραυματισμό, αλλά θα είναι έτοιμος για τα πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Και πρόσθεσε για την ψηφοφορία της Euroleague: «Συγχαρητήρια στον Ναν και στον Λεσόρ, που επελέγησαν στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκα. Είμαι έκπληκτος που ο Σέιν Λάρκιν, ο πρώην παίκτης μου, δεν ήταν ούτε καν στη δεύτερη πεντάδα. Πολύ περίεργο, αλλά συγχαρητήρια στον Σέιν, αν και δεν ήταν στην επιλογή. Είναι ένας παίκτης που αγαπώ. Για μένα ήταν ο MVP της σεζόν. Και ο Σλούκας ήταν στη δεύτερη πεντάδα, και επειδή τον ξέρω δεν είναι χαρούμενος που είναι εκεί. Είμαι σίγουρος πως θα πάρει τη ρεβάνς του στο Final Four».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αταμάν, Ναν, MVP Λάρκιν, Σαμοντούροφ,ataman, nan, MVP larkin, samontourof