Αταμάν: “Πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός”

«Πάντα αντιμετώπιζα προκλήσεις σε όλη μου τη ζωή. Ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω τη χώρα μου με τον καλύτερο τρόπο στην Ελλάδα. Η Αναντολού Εφές είναι το σπίτι μου, ο σύλλογός μου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία την επόμενη σεζόν. Έχω δουλέψει σε αυτόν τον σύλλογο από τα νιάτα μου, όχι ως επαγγελματίας, αλλά ως ερασιτέχνης.

Θα είμαι χαρούμενος αν στο μέλλον με αποκαλούν θρύλο της Αναντολού Εφές. Χρειαζόταν μια αλλαγή. Δεν το αποφάσισα μόνος μου, το αποφασίσαμε μαζί με τον πρόεδρό μας. Νομίζω ότι θα είναι καλό και για τις δύο πλευρές. Πρέπει να ρισκάρεις στη ζωή» ήταν τα λόγια του Εργκίν Αταμάν και συνέχισε:

«Δεν είναι εύκολο για μένα. Θα είναι όμως ακόμα πιο δύσκολο για τον γιο μου, τον Σαρπ. Ο Σαρπ πέρασε όλη τη διαδικασία μαζί μας και είναι πολύ ένθερμος οπαδός της Αναντολού Εφές. Ο γιος μου στενοχωριέται περισσότερο από αυτόν τον χωρισμό, αλλά υπάρχουν και αυτά στο επάγγελμα. Ίσως μια μέρα επιστρέψουμε. Θα πάω μόνος μου στην Αθήνα, αλλά ο Σαρπ θα συνεχίσει να με εκπροσωπεί εδώ. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει έτσι. Ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς μας που μας στηρίζουν. Ζητώ συγγνώμη για την Euroleague αυτή τη σεζόν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα