Ατλέτικο: «Κανείς δεν ρώτησε για Γκριζμάν»

Τα δημοσιεύματα για τον Αντουάν Γκριζμάν και την Μπαρτσελόνα αυξάνονται και πληθύνονται, αλλά η επίσημη πλευρά της Ατλέτικο Μαδρίτης επιμένει ότι δεν υπάρχει επίσημο αίτημα για τον Γάλλο διεθνή.

Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός παγκόσμιας κλάσης επιθετικού, ο οποίος τους λείπει μετά την αποχώρηση του Νεϊμάρ για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Φιλίπε Κουτίνιο και Ουσμάν Ντεμπελέ προσπάθησαν να καλύψουν το κενό του Βραζιλιάνου, αλλά κανείς από τους δύο δεν έχει καταφέρει
να το κάνει στο βαθμό που απαιτούνταν.

Ο ισπανικός Τύπος υποστηρίζει ότι η Μπαρτσελόνα έχει ήδη επικοινωνία με τους εκπροσώπους του Γκριζμάν και περιμένει να μειωθεί η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του από τα 200 στα 100 εκατ. ευρώ την 1η Ιουλίου.

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω μόνο ότι ο Γκριζμάν είναι παίκτης της Ατλέτικο, επειδή μπορώ να μιλήσω για τα γεγονότα και την πραγματικότητα και όχι για ένα υποθετικό μέλλον», ανέφερε ο γενικός διευθυντής των «ροχιμπλάνκος» Κλεμέντε Βιγιαβέρδε στη «Mundo Deportivo».

«Εχει συμβόλαιο μαζί μας, κανείς δεν έχει ρωτήσει για εκείνον και δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα για την Μπαρτσελόνα», τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα