Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Σιμεόνε τονίζει πως θα υπάρχουν δυσκολίες

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Σιμεόνε τονίζει πως θα υπάρχουν δυσκολίεςtnalΔευ, 03/08/2021 - 12:32

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε επανέλαβε πως η προσπάθεια της Ατλέτικο Μαδρίτης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δε θα είναι εύκολη. Ο Αργεντινός τεχνικός συμπλήρωσε πως υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα και πως κάθε ματς θα είναι σημαντικό από εδώ και στο εξής. 

Αρχικά, ο Σιμεόνε δήλωσε μετά το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης: “Δε θέλω να είμαι ακραίος με όσα λέω. Έχω πολλά σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ, το

πώς παίζει η ομάδα, τους πόντους για τους οποίους όλοι έχουν προσπαθήσει πολύ, σε μια σεζόν που όλοι νόμιζαν πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτονταν. Θα είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος δρόμος για όλους, θέλουμε να βελτιωθούμε σε σχέση με πέρυσι και έτσι κινούμαστε”.

Και συμπλήρωσε για τα παράπονα των “μερένχες” για τη διαιτησία: “Έχω πολλά πράγματα να ασχοληθώ για να σκέφτομαι αυτό. Το αφήνω στους ανθρώπους του VAR. Μου είχαν πει ότι και ο Σέρχιο Ράμος είχε κάνει χέρι με την Εϊμπάρ”.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Ντιέγκο Σιμεόνε επανέλαβε πως η προσπάθεια της Ατλέτικο Μαδρίτης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δε θα είναι εύκολη. Article publish on Δευ, 03/08/2021 - 12:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα