Ατλέτικο Μαδρίτης: Οι οπαδοί έδωσαν δύναμη στον Κορέα

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της ισπανικής ομάδας αναφέρθηκε στη φετινή πορεία των «ροχιμπλάνκος», καθώς επίσης και στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή.

Αρχικά, ο Κορέα δήλωσε για την πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης: «Λοιπόν, σε ομαδικό επίπεδο κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν, θα θέλαμε να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας, αυτό μας έλειπε, το γνωρίζουμε και ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Στο σπίτι, με τους ανθρώπους μας, πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο

τρόπο, γιατί πάμε πολύ καλά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη στήριξη των οπαδών: «Αυτό με γεμίζει περηφάνια και ευτυχία όχι μόνο για μένα αλλά και για την οικογένειά μου που ζει πολύ κοντά του. Είναι χαρούμενη για μένα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Όλοι οι οπαδοί ξέρουν πώς ήμουν με τη μητέρα μου, πολέμησε πολλά χρόνια με τον καρκίνο, ήμουν μαζί της, το να τη χάσω ήταν πολύ δύσκολο και έχοντας αυτή την αγάπη από τους οπαδούς τόσο κοντά μού έδωσε δύναμη να συνεχίσω να δουλεύω και να βοηθήσω την ομάδα».

Τέλος, μίλησε και για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου, μαζί με τη γέννηση των κοριτσιών μου. Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για έναν παίκτη από το Παγκόσμιο Κύπελλο και το να το πάρει με την Αργεντινή ήταν ένα όνειρο και είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να είμαι σε αυτή την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα